Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Δήμος Αθηναίων: Ο Χάρης Δούκας διόρισε τον Ανδρέα Παπανδρέου junior διευθύνοντα σύμβουλο στον Εθνικό Κήπο

Τον γιο του Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέα, διόρισε διευθύνοντα σύμβουλο στον Εθνικό Κήπο του Δήμου Αθηναίων ο Χάρης Δούκας.

Ο διορισμός συζητούνταν εδώ και δύο μήνες και ο Ανδρέας Παπανδρέου ανέλαβε καθήκοντα πριν από 15 ημέρες. Ο Ανδρέας Παπανδρέου «τζούνιορ», 42 ετών σήμερα, είναι γιος του Γιώργου Παπανδρέου από τον πρώτο του γάμο με την Κύπρια Εύα Ζησιμίδου.

Ο εγγονός του ιστορικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, μέχρι τον διορισμό του στη διοίκηση του Εθνικού Κήπου, ζούσε και δούλευε στην Κρήτη.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου τζούνιορ μελισσοκόμος στην Κρήτη

Ο Ανδρέας Παπανδρέου τζούνιορ σπούδασε στο Αμερικανικό Κολέγιο, πήγε στη Βοστόνη για σπουδές στα οικονομικά, αλλά άλλαξε γνώμη, το εγκατέλειψε και πήγε στη Σουηδία, να σπουδάσει Κοινωνιολογία. Ούτε εκεί βρήκε αυτό που του ταίριαζε, έτσι δύο χρόνια αργότερα εγκαθίσταται στο Λονδίνο για να ολοκληρώσει τις σπουδές του στις Διεθνείς Σχέσεις, στο Πανεπιστήμιο του Κεντ. Επέστρεψε στα Χανιά, για να κάνει μεταπτυχιακό στο πρότυπο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο (ΜΑΙΧ). Εκεί, στην Κρήτη, βρήκε τελικά την «Ιθάκη» του.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου τζούνιορ ασχολείται με τον βελονισμό και τις εναλλακτικές θεραπείες (μάλιστα έκανε σχετικό σεμινάριο και στην Κίνα) και διδάσκει και τον μελισσοβελονισμό. Πρόκειται για βελονισμό με κεντριά μελισσών σε αρθρώσεις του σώματος, πρακτική που βελτιώνει, μεταξύ άλλων, την κυκλοφορία του αίματος, ενώ ενεργοποιεί και ρυθμίζει το ανοσοποιητικό. Επίσης, σε ενοικιαζόμενα κτήματα καλλιεργεί βιολογικά προϊόντα, ενώ, παράλληλα, έχει δημιουργήσει μια ομάδα με τη δική της ιστοσελίδα που αναλαμβάνει τη διοργάνωση κρουαζιέρων στο Αιγαίο με ιστιοπλοϊκό.


Πριν ασχοληθεί με τον βελονισμό, δούλεψε για κάποιο διάστημα στην εταιρεία Apivita, ενώ διετέλεσε για λίγο καιρό διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία που διαχειρίζεται τη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Εχει εξαιρετικές σχέσεις με τον πρώτο του εξάδελφο, τον συνομήλικό του, σχεδόν, Ανδρέα Κατσανέβα. Αγαπά πολύ τη μουσική (ιδίως ροκ και heavy metal, ιδίως τους Metallica), το θαλάσσιο σκι, το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.


Η Πωλίνα Πατραμάνη

Ο Aνδρέας Παπανδρέου είναι ζευγάρι με την Πωλίνα Πατραμάνη, η οποία λατρεύει το βόλεϊ και ήταν παίκτρια των Αμαζόνων Νέας Ερυθραίας. Πλέον, διευθύνει τουριστικό κατάλυμα. Αρραβωνιάστηκαν το 2014 και το 2019 απέκτησαν ένα κοριτσάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου