Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Γεωργιάδης σε Κω/λου για τον «κακό» νεκρό των Τεμπών: Μυθεύματα όσα είπατε για τον μηχανοδηγό-Με πήρε τηλέφωνο ο πατέρας του-Δεν υπάρχει ούτε συγκάλυψη ούτε έγκλημα-Για το ανθρώπινο λάθος έχει ομολογήσει ο σταθμάρχης


Ο πατέρας του Σπύρου Βούλγαρη επικοινώνησε μαζί μου και με εξουσιοδότησε να πως ότι όλα όσα είπατε γι' αυτό είναι μυθεύματα είπε ο υπουργός Υγείας

Σφοδρή επίθεση στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο κ. Γεωργιάδης στάθηκε ιδιαίτερα σε όσα είπε χθες η κα Κωνσταντοπούλου ότι εκπροσωπεί τις οικογένειες των θυμάτων και ειδικά στις αναφορές της ότι ο μηχανοδηγός της μοιραίας αμαξοστοιχίας ήταν εθελοντής στο γραφείο του κ. Μητσοτάκη.

Ο κ. Γεωργιάδης, είπε ότι επικοινώνησε μαζί του ο πατέρας του Σπύρου Βούλγαρη και τον εξουσιοδότησε να πει στην αίθουσα ότι όλα αυτά είναι μυθεύματα και συκοφαντικά.

Πρέπει να πάρετε τον λόγο και να ζητήσετε συγγνώμη είπε με έμφαση ο υπουργός Υγείας. «Αυτά που είπατε είναι προσβολή της μνήμης ενός νεκρού. Πρέπει επιτέλους να σέβεστε τους νεκρούς» πρόσθεσε επίσης στην παρέμβασή του. 

Η κα Κωνσταντοπούλου ζήτησε και πήρε τον λόγο επί προσωπικού τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν θα πέσει στο επίπεδο του κ. Άδωνι Γεωργιάδη. «Δεν έχω καμία αντίρρηση να πάρω στο τηλέφωνο τον πατέρα του άτυχου μηχανοδηγού για να του πω ποιος τον έβαλε στη μοιραία αμαξοστοιχία» είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας προκαλώντας νέα έντονη αντίδραση του υπουργού Υγείας. 

«Ουδέποτε επιβεβαιώσα ότι ο Σπύρος Βούλγαρης ήταν εθελοντής στο γραφείο του Μητσοτάκη. Ο πατέρας του νεκρού μηχανοδηγού το αρνείται. Εφόσον λέτε ότι τον σέβεστε πάρτε τον τηλέφωνο, ζητήστε συγγνώμη και σταματήστε την χυδαιότητα» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.


Δεν υπάρχει ούτε συγκάλυψη ούτε έγκλημα - Για το ανθρώπινο λάθος έχει ομολογήσει ο σταθμάρχης

«Ο Καραμανλής έκανε τα πάντα για να ολοκληρωθεί η σύμβαση, παρά τα όσα αντίθετα λέγονται» είπε ο υπουργός Υγείας - «Τον στοχοποιούν επειδή λέγεται Καραμανλής, αυτό τους ενοχλεί»

Δεν υπάρχει ούτε συγκάλυψη ούτε έγκλημα στην υπόθεση των Τεμπών υπογράμμισε απόψε στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση της ΝΔ έκανε τα πάντα προκειμένου να φτάσει σε ένα μόλις χρόνο η υπόθεση στο Δικαστήριο. Ο υπουργός Υγείας αναφερόμενος στο δημοσίευμα της εφημερίδας το Βήμα που προκάλεσε την πρόταση δυσπιστίας τόνισε με έμφαση ότι για το ανθρώπινο λάθος το έχει ομολογήσει ο σταθμάρχης ενώ παράλληλα έκανε λόγο για χυδαία στοχοποίηση του Κώστα Αχ. Καραμανλή από την αντιπολίτευση.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι η παράταξη της ΝΔ αντιμετώπισε λάθος επικοινωνιακά το θέμα των Τεμπών. Όπως είπε, δεν υπάρχει έγκλημα στα Τέμπη αλλά ένα φοβερό δυστύχημα, για το οποίο όλοι κλάψαμε. Μην τους αφήνετε να λένε αυτή τη λέξη. Το κάνουν επίτηδες για να προκαλέσουν το συναίσθημα των ανθρώπων είπε ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ. Είπε επίσης ότι η κα Κωνσταντοπούλου, που διακόπτει συνεχώς φωνάζοντας προκλητικά «αθώος» για τον κ. Καραμανλή, δείχνει πόσο άσχετη «είστε με τα ανθρώπινα δικαιώματα και πόσα χυδαία ψεύτρα είστε. Μόνο για τους ψήφους το κάνετε. Είναι θέμα των δικαστηρίων. Δεν θα τον καταδικάσετε εσείς κυρία μου» είπε ο κ. Γεωργιάδης στην κα Κωνσταντοπούλου.

Όσο για τη στάση του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «κατηγορεί τον κο Καραμανλή, για το ίδιο και για το αντίθετο του. Δηλαδή ότι ο κ. Καραμανλής πρέπει να διωχθεί ποινικά, γιατί δεν ολοκλήρωσε εγκαίρως την σύμβαση 717, για να μη γίνει το δυστύχημα, αλλά το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί αυτόματα τον κο Καραμανλή διότι δεν ακύρωσε την 717 κατά το πως ζητάει η ευρωπαία εισαγγελέας, οπότε δεν θα μπορούσε ποτέ να έχει ολοκληρωθεί. Όταν λοιπόν κάποιον άνθρωπο τον κατηγορείς και για το ίδιο και για το αντίθετο του, είσαι ψεύτης. Και το κάνεις μόνο για πολιτικούς λόγους. Ε, δεν θα σας αφήσουμε..» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

«Επίσης, θέλω να συγχαρώ τους 16 βουλευτές της ΝΔ που συμμετείχαν στην εξεταστική επιτροπή», πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Ο κ. Μαρκόπουλος δέχεται επιθέσεις για τα παιδιά του. Αλλά τα παιδιά του Μαρκόπουλου δεν σας ενδιαφέρουν επειδή δεν περιμένετε από εκεί να πάρετε ψήφους. Και είναι, επίσης, απρεπέστατη η αντιμετώπιση της κυρίας Παπακώστα. Είχαν απέναντι τον λαϊκισμό και την πολιτική χυδαιότητα. Και ως προς το πρόσφατο δημοσίευμα του «Βήματος», για το ανθρώπινο λάθος έχει ομολογήσει ο σταθμάρχης. Η δήθεν θεωρία του ανθρώπινου λάθος παράγει νομικά αποτελέσματα, έχουμε συγκεκριμένες διώξεις. Δεν υπάρχει λοιπόν θεωρία του ανθρώπινου λάθους. Υπάρχουν συγκεκριμένα ανθρώπινα λάθη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου