Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Μαρινάκης για τα Τέμπη: Το «μπάζωμα» ήταν επιχειρησιακή ανάγκη και όχι απόπειρα συγκάλυψης

Για την τραγωδία στα Τέμπη, τις διαδικασίες της δικαιοσύνης και το φοιτητικό επίδομα μίλησε σήμερα ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Ο Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στην αύξηση του φοιτητικού επιδόματος που ανακοινώθηκε από τον Πρωθυπουργό και πρόσθεσε πως βρίσκεται σε εξέλιξη κι ένα πρόγραμμα που αφορά την αναβάθμιση των φοιτητικών εστιών.

Μαρινάκης για τη στεγαστική πολιτική της Κυβέρνησης

«Η στεγαστική πολιτική της Κυβέρνησης ξεπερνάει σε κόστος τα 2 δις ευρώ», ανέφερε ο κ. Μαρινάκης και υπογράμμισε πως ειδικά για τους νέους, το στεγαστικό μαζί με την ακρίβεια αποτελούν τα 2 σημαντικότερα προβλήματα.

Στη συνέχεια και κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις στο θέμα της τραγωδίας των Τεμπών, τόνισε πως βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες της Δικαιοσύνης και θα πρέπει να κρατήσουμε τις οφειλόμενες αποστάσεις προκειμένου να την αφήσουμε να κάνει τη δουλειά της.

Σε ότι αφορά το θέμα του «μπαζώματος» στο χώρο του δυστυχήματος, είπε ότι ουδέποτε ο κ. Αγοραστός κατονόμασε τον κ. Τριαντόπουλο ως τον άνθρωπο που έδωσε την εντολή για το «μπάζωμα» κάτι που και ο ίδιος διαψεύδει κατηγορηματικά.

«Ότι έγινε στο χώρο, έγινε επειδή υπαγορευόταν από επιχειρησιακές ανάγκες και σε καμία περίπτωση δεν ήταν απόπειρα συγκάλυψης», τόνισε με έμφαση ο κ. Μαρινάκης. Ερωτώμενος για το αν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες, παρέπεμψε και πάλι στην εν εξελίξει δικαστική διαδικασία, λέγοντας πως αυτή «αφορά τους πάντες και χωρίς κανέναν αστερίσκο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου