Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Έβριζαν, απειλούσαν και χτυπούσαν 37χρονη Ελληνίδα, για να την κάνουν πόρνη

Αρχικά, στην άρνηση της κοπέλας που δόθηκε στις 20 Ιουνίου, απάντησαν με ύβρεις και απειλές η 48χρονη και τρεις άνδρες συνεργοί της οι οποίοι έφτασαν και στο σημείο να την χτυπήσουν προκαλώντας της σωματικές βλάβες
Αντιμέτωπη με έναν ανεπανάληπτο εφιάλτη με ξυλοδαρμό και απειλές ακόμη και με όπλο βρέθηκε μια 37χρονη Ελληνίδα, όταν αρνήθηκε τις προτάσεις μιας 48χρονης μαστροπού να εργαστεί στο μπαρ που διατηρεί στην Πάτρα και να παρέχει ερωτικές “υπηρεσίες” έναντι αμοιβής στους θαμώνες!

Αρχικά, στην άρνηση της κοπέλας που δόθηκε στις 20 Ιουνίου, απάντησαν με ύβρεις και απειλές η 48χρονη και τρεις άνδρες συνεργοί της οι οποίοι έφτασαν και στο σημείο να την χτυπήσουν προκαλώντας της σωματικές βλάβες. Πρόκειται για τρεις Έλληνες ηλικίας 41, 44 και 45 χρόνων, μεταξύ των οποίων οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι και ένα στέλεχος του Λιμενικού! Όμως, δεν σταμάτησαν εκεί, αφού αργά το βράδυ της Τρίτης, πλησίασαν την 37χρονη με ένα αυτοκίνητο ενώ περπατούσε και της επιτέθηκαν ξανά, ξυλοκοπώντας την ανελέητα, ενώ ο 41χρονος την απείλησε με πιστόλι πιέζοντάς την να αποδεχτεί την πρόταση “συνεργασίας”!

Παρά τον φόβο της, η γυναίκα αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια από αστυνομικούς της Ασφάλειας στους οποίους κατήγγειλε όσα της συνέβησαν. Εκείνοι ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις και συνέλαβαν πρώτα τους τρεις “νταήδες” και στη συνέχεια την 48χρονη, σε βάρος των οποίων σχημάτισαν δικογραφία για μαστροπεία, παράνομη οπλοχρησία, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, απειλή και εξύβριση κατά περίπτωση, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Μάνος Τσαγκαράκης

Η ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΑ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΧΙΟ «ΓΙΑ ΤΟΥΣ ''ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ''»!

Επίσκεψη στην Χίο έκανε αυτές τις μέρες η πρέσβης του μόνου κράτους στον κόσμο που αρνείται να δεχθεί έστω και έναν ''πρόσφυγα'' – με ή χωρίς εισαγωγικά. Δηλαδή, του Ισραήλ.

Ωστόσο, από χρήματα του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών, που προορίζονταν για τον εορτασμό της Ημέρας Ανεξαρτησίας του Ισραήλ, προχώρησε στην δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου και στο Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο Πυργίου, «για τις ανάγκες των προσφύγων».
Ίσως η δωρεά δεν είναι άσχετη με το ότι στο νησί δραστηριοποιούνται δύο Ισραηλινές ΜΚΟ, η IsraAID και η Natan, παρέχοντας «κοινωνικές υπηρεσίες και ψυχολογική υποστήριξη στους ''πρόσφυγες''».
Ωστόσο, το γενικό ερώτημα παραμένει: γιατί εν δεν δέχονται ούτε έναν λαθρο ''πρόσφυγα'' στο κράτος τους, οι σιωνιστές είναι… πρωτοπόροι στην υποδοχή ''προσφύγων'' σε άλλες χώρες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου