Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Ο Σούρλας κάνει ρόμπα τον Καμμένο: Τι λες ρε ψεύτη για τον Κοσκωτά;

Σε διάψευση όλων όσων υποστήριξε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος στη συζήτηση για τις συνομιλίες του με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη, προχώρησε ο πρώην βουλευτής Γιώργος Σούρλας.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρώην υπουργός και αντιπρόεδρος της Βουλής, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα όσα ανέφερε σχετικά με τον Κοσκωτά και την ερώτηση που είχε καταθέσει τον Ιανουάριο του 1998.

Η ανακοίνωση του αναφέρει:

«Ο Γ. Σούρλας διαψεύδει τον Π. Καμμένο

Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, τα όσα ανέφερε σχετικά με τον Κοσκωτά και την ερώτηση που είχα καταθέσει τον Ιανουάριο του 1998 ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Π. Καμμένος, στην απάντησή του, στο πλαίσιο κοινοβουλευτικού ελέγχου σε ερώτηση του Άδ. Γεωργιάδη. Συγκεκριμένα:

-Είναι παντελώς ανακριβές το ότι κλήθηκα από τη Ν.Δ. να ανακαλέσω την ερώτηση που κατέθεσα – η οποία, σημειωτέον, όχι μόνο δεν αποσύρθηκε αλλά απαντήθηκε από 5 συναρμόδιους Υπουργούς.

- Είναι παντελώς ανακριβές, ότι εκδόθηκε ανακοίνωση που ανέφερε ότι δεν είχα σχέση με τη Νέα Δημοκρατία και ότι ήταν προσωπική μου πρωτοβουλία.

Τέλος, όχι μόνο δεν συνέβησαν όλα όσα αναφέρει ο κ. Π. Καμμένος, αλλά στην δραματική συνέχεια του σκανδάλου Κοσκωτά, ο εκλιπών Πρόεδρος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης εξήρε την πρωτοβουλία αυτή, που όπως έλεγε δημόσια, όχι μόνο τιμά την παράταξη της Ν.Δ., αλλά το σύνολο του πολιτικού κόσμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου