Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

ΔΕΝ έχει τέλος ο ροζουλί κατήφορος. Αλλαγή φύλου σε πέντε λεπτά με μία αίτηση. Ρε τους πούστηδες ΤΙ σκέφτηκαν

❱❱Δεν θα χρειάζεται να προηγηθεί νυστέρι❱❱ Νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης. Με μία απλή αίτηση και χωρίς να καταφύγουν σε... νυστέρι τα διεμφυλικά άτομα (τρανς) θα μπορούν στο μέλλον να προχωρούν σε αλλαγή φύλου, σύμφωνα με το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης το οποίο τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση και έχει πάρει ήδη τον δρόμο προς τη Βουλή για ψήφιση!...

Πλέον δεν μετρούν τα χρωμοσωμικά, γονιδιακά ή άλλα χαρακτηριστικά ενός ατόμου, αλλά πώς εκείνο βιώνει το φύλο του, ανεξάρτητα από το πώς καταχωρίστηκε κατά τη γέννησή του.

Η βασικότερη, όμως, ρύθμιση του αμφιλεγόμενου νέου νομοσχεδίου είναι ότι το ενδιαφερόμενο άτομο θα μπορεί να προχωρήσει σε διόρθωση του φύλου του χωρίς προηγουμένως να έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ή να έχει πάρει γνωμάτευση από ψυχίατρο! Το μόνο που θα κάνει είναι να υποβάλλει μία αίτηση, στην οποία θα δηλώνει το επιθυμητό φύλο, το κύριο όνομα και το προσαρμοσμένο επώνυμο που επιλέγει.
Με απόλυτη μυστικότητα
Στη συνέχεια θα παρουσιάζεται αυτοπροσώπως ενώπιον δικαστηρίου, σε ιδιαίτερο γραφείο και χωρίς δημοσιότητα, ενώ η δικαστική απόφαση θα καταχωρείται στο Ληξιαρχείο με απόλυτη μυστικότητα της μεταβολής. Οι δημόσιες υπηρεσίες θα εκδίδουν νέα έγγραφα, όπως π.χ. ταυτότητα, και θα προχωρούν στην ανάλογη τροποποίηση σε μητρώα ή εκλογικούς καταλόγους. Η γονική μέριμνα δεν επηρεάζεται αν το πρόσωπο που διόρθωσε το φύλο του έχει παιδιά γεννημένα σε γάμο ή όχι, είτε σε σύμφωνο συμβίωσης είτε υιοθετημένα.

Οι μόνες προϋποθέσεις που προβλέπει το νομοσχέδιο είναι το πρόσωπο που αιτείται τη διόρθωση του καταχωρισμένου φύλου να είναι άνω των 17 ετών και να μην είναι παντρεμένο. Αντίθετα, δεν υπάρχει πρόβλεψη για όσους επιχειρήσουν να κάνουν χρήση του νομοσχεδίου για να αποφύγουν τη σύλληψη ή τη στράτευση. Μπορεί, τέλος, να μην επιτρέπει στον έγγαμο να κάνει χρήση του νόμου, ωστόσο δεν απαγορεύεται να συνάψει γάμο ο άγαμος, εάν διορθώσει το φύλο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου