Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ Θ Α Ψ Ο Υ Ν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ… ΑΠΟΦΑΣΗ Δικαστηρίου στην Νότιο Αφρική: ΚΑΝΕΝΑ Δ η μ ό σ ι ο Σχολείο, δεν θα ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ χ ρ ι σ τ ι α ν ι κ ό !!!

ΚΑΙΡΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ;Την ώρα που οι θρησκευτικοί ηγέτες του πλανήτου, με επικεφαλής τους «χριστιανούς», ανακοινώνουν την έλευση της παγκόσμιας θρησκείας χ ω ρ ί ς Χριστό, τα δικαστήρια βγάζουν αποφάσεις, οι οποίες έχουν ως στόχο να «ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ», αν όχι α π α γ ο ρ ε ύ σ ο υ ν, τον Χριστιανισμό... σημειώνει ο αρθρογράφος κ.Κίμων Χαραλάμπους…
Ανώτατο Δικαστήριο στο Johannesburg της Ν. Αφρικής αποφάσισε, πως κανένα δημόσιο σχολείο δεν μπορεί να ακολουθεί και να προωθεί μία και μοναδική θρησκεία, μετά από καταγγελίες εναντίον χριστιανικών σχολείων!
«Είναι προσβλητικό (!) για ένα δημόσιο σχολείο να ενθαρρύνει ή να επιτρέπει στο προσωπικό του, να ακολουθεί αποκλειστικά κυρίως μία θρησκεία και να αποκλείει τις υπόλοιπες», ανέφερε ο δικαστής Willem van der Linde.
Τον τελευταίο μήνα, έφτασε στο δικαστήριο μία αίτηση από την Οργάνωση για Θρησκευτική Εκπαίδευση και Δημοκρατία (‘OGOD’), η οποία ζητούσε από τις δικαστικές Αρχές, να ενεργήσουν, προκειμένου να μην υπάρχει επικρατούσα θρησκεία στα δημόσια σχολεία.
H ‘OGOD’ τόνισε στο δικαστήριο, πως τα συνταγματικά δικαιώματα κάνουν λόγο για ισότητα και για θρησκευτική ελευθερία.
«Θεωρούμε πως κανένα σχολείο δεν μπορεί να ισχυρίζεται πως ανήκει σε συγκεκριμένη θρησκεία», σημείωσε ο δικαστής.
Φυσικά η απόφαση αυτή αφορούσε έξι χριστιανικά σχολεία, των οποίων οι μαθητές ανήκουν σε χριστιανικές οικογένειες και αποφάσισαν να δώσουν προβάδισμα στην διδασκαλία του Χριστού έναντι της ΔΗΘΕΝ επιστημονικής θεωρίας της εξέλιξεως, η οποία υπαγορεύει πως οι άνθρωποι καταγόμαστε από …πιθήκους!
Η Οργάνωση των «Δημοκρατών» κατήγγειλε το γεγονός αυτό ως προσβολή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Άραγε θα προέβαινε στις ίδιες ενέργειες, αν τα σχολεία ήταν, για παράδειγμα, ισλαμικά;
Η άθεη προσέγγιση της προέλευσης του ανθρώπου, παρότι αποτελεί ουσιαστικά θρησκευτική πεποίθηση, θα επιβάλλεται ως κύρια άποψη, «ντυμένη» με «επιστημονικό κύρος», ενώ η χριστιανική διδασκαλία θα απαγορεύεται να προβληθεί σε βάθος, καθώς θα προσβάλλονται οι όποιες θρησκευτικές μειοψηφίες σε σχολεία, αν και εφόσον υπάρχουν.
Τα ίδια θα συμβούν και στην Ελλάδα, μετά την απόφαση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας, να αποδεχθεί το νέο πρόγραμμα σπουδών, το οποίο αφορά και τα Θρησκευτικά, στα οποία πλέον θα διδάσκονται όλες οι θρησκείες και δεν θα δίνεται βάρος στα Λόγια του Χριστού, ο οποίος ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΞΑΝΑ μαζί με όλους, που Τον ακολουθούν και τον ο μ ο λ ο γ ο ύ ν !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου