Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Πάλι αδιάβαστος ο Τσίπρας στη Βουλή

Άστοχα τα επιχειρήματα του πρωθυπουργού για την απόρριψη του αιτήματος του Κυριάκου Μητσοτάκη για εξεταστική επιτροπή για τον φάκελο Καμμένου.
Είναι πραγματικά να απορεί κανείς με την παγίδα στην οποία έπεσε ο πρωθυπουργός πριν από λίγη ώρα στην Βουλή, στην προσπάθεια του να παράσχει πολιτική κάλυψη στον συγκυβερνήτη του.

Πρόκειται για ένα άνευ προηγουμένου -για επικεφαλής της κυβέρνησης- σφάλμα, που δίχως αμφιβολία καταδεικνύει είτε έλλειψη σοβαρής ενημέρωσης από τους συνεργάτες του, είτε… γενικότερη κυβερνητική τρικυμία, με φόντο τις αποκαλύψεις για τις συνομιλίες του Καμμένου με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη και τα συνεπακόλουθα.

Ο Αλέξης Τσίπρας, αποκρούοντας την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για Εξεταστική Επιτροπή για το θέμα Καμμένου προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο, σημείωσε πως μια τέτοια κίνηση δεν θα έχει νόημα αφού η υπόθεση πήρε ήδη τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Πέραν όλων των άλλων, όπως για παράδειγμα η ανάγκη να δοθούν επιτέλους απαντήσεις σε κοινοβουλευτικό επίπεδο από τον υπουργό Εθνικης Άμυνας, ο πρωθυπουργός μάλλον… ξέχασε ότι υπάρχει διαχρονικά σωρεία φακέλων που απασχολούν την Δικαιοσύνη και για τους οποίους έχει συσταθεί ταυτόχρονα Εξεταστική Επιτροπή από την Βουλή λόγω της εμπλοκής πολιτικών προσώπων. Πάρτε για παράδειγμα ορισμένες υποθέσεις της τρέχουσας επικαιρότητας: Ερρίκος Ντυνάν, ΚΕΕΛΠΝΟ, Novartis, ΜΜΕ και τόσες άλλες αντίστοιχες στο παρελθόν.

Προφανώς, ενόψει και του καλοκαιριού θα ήταν καλό ο Αλέξης Τσίπρας να κάνει ένα… ξεσκαρτάρισμα στους κόλπους των συμβούλων του!

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/adiavastos-pali-tsipras-sti-vouli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου