Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

ΠΑΣΟΚ - ΤΕΛΟΣ !! Τώρα θα το λένε ΔΗΣΥ. Όμως, ΠΟΙΟΣ θα πληρώσει τώρα τα δανεικά;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΣΟΚ ΔΗΣΥΑποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΣΟΚ ΔΗΣΥ
Ωραία, τελείωσε το ...ιδρυτικό συνέδριο της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης». Δημιουργήθηκε το νέο πολιτικό μόρφωμα με πολλούς πρώην. Τελικά μπορεί να μου πει κάποιος, ποιος θα πληρώσει τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ αφού μπαίνει λουκέτο;...
Οι τράπεζες βεβαίως τα έχουν κάνει άμεσα απαιτητά, με εντολή και των δανειστών. Ή μήπως νομίζουν ότι επειδή θα φτιάξουν νέο ΑΦΜ θα την γλιτώσουν; Χωρίς να ξεχνάμε και την ΝΔ φυσικά, η οποία επίσης πρέπει να πληρώσει εδώ και τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου