Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Παγκόσμια ανησυχία - Εκτοξεύσαμε με επιτυχία τον πρώτο διηπειρωτικό πύραυλο δηλώνει η Βόρεια Κορέα

Παγκόσμια ανησυχία - Εκτοξεύσαμε με επιτυχία τον πρώτο διηπειρωτικό πύραυλο δηλώνει η Βόρεια ΚορέαΗ Βόρεια Κορέα εκτόξευσε επιτυχώς τον πρώτο της διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο τα ξημερώματα της Τρίτης, όπως ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της Πιονγκγιάνγκ. Όπως μεταδίδει το Russia Today...
ο πύραυλος "Hwasong-14 ICBM¨" πέταξε σε απόσταση 933 χιλιομέτρων για 39 λεπτά της ώρας. Ενοχλημένος από τη νέα πυραυλική δοκιμή εμφανίστηκε μέσω twitter ο Αμερικανός πρόεδρος. «H Βόρεια Κορέα μόλις εκτόξευσε ακόμα ένα πύραυλο. Αυτός ο τύπος δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει στη ζωή του; Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι η Νότια Κορέα και η Ιαπωνία θα το ανέχονται αυτό για πολύ ακόμα» ανέφερε ο Τραμπ, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. «Ίσως η Κίνα να ασκήσει την πειθώ της στη Βόρεια Κορέα και να τερματίσει αυτή την ανοησία μια για πάντα», πρόσθεσε ο Τραμπ σε δεύτερο tweet του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου