Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Πήρε 50 εκ. ο Κοτζιάς από τον Σόρος για τη συμφωνία των Πρεσπών ; Θάφτηκε η Εισαγγελική έρευνα για τα μυστικά κονδύλια ;

Σίγαση για το όλο θέμα όπως την προβλέψαμε!!!

Ευερέθιστος και λαλίστατος για όλα τέως ΥΠΕΞ, κάνει τον “μουγκό” μέχρι σήμερα για τα 50 εκ του Σόρος  για τα οποία έχει αφήσει  σαφείς αιχμές ο καλός του “φίλος” Πάνος Καμένος.

Το τονίζουμε και πάλι. Φυσικά θα διαψεύσουμε αυτά που γράψαμε και γράφουμε με ερωτηματικό, αν δηλ. ο πρώην κουμουνιστής, πρώην φίλος του Σαμαρά, πρώην φίλος του Γιώργου Παπανδρέου, πρωην ΥΠΕΞ του Τσίπρα, κύριος Κοτζιάς έλαβε 50 εκ. από τον βρικόλακα της Νέας Τάξης, ο οποίος απεικονίζεται στη φωτογραφία ποιο κάτω αγκαλιά με τον Ζάεφ των Σκοπίων. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου