Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Τελικά ο Πάνος ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ; Καί ΟΛΟΙ οι διπρόσωποι, παρίσταναν ότι "δεν ξέρει τί λέει"....


ΩΣΤΕ ΗΞΕΡΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕ!
ΑΛΛΑ "ΟΛΟΙ" ΚΟΤΕΣ ....

ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ "ΚΟΛΠΟ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ...Τ Ζ Ε Φ Ρ Υ;; 
ΟΛΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ..."Θ Ε Ο Κ Ο Υ Φ Ο Υ Σ";;...

Ο Πάνος Καμμένος στη Βουλή δήλωσε έτοιμος να καταθέσει την παραίτηση του και κάλεσε και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, να κάνει το ίδιο και αυτός και άλλοι 100 βουλευτές προκειμένου να μην περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών. 
Κάποια παπαγαλάκια έσπευσαν με απανωτά δημοσιεύματα να λοιδορήσουν την πρόταση γράφοντας ότι αυτά είναι ανεφάρμοστα και δεν μπορούν να γίνουν. 
Και όμως υπάρχει πρόβλεψη στον κανονισμό και για τέτοιες περιπτώσεις όπως μπορείτε να δείτε. 
Άλλο εάν είχαν αναλάβει την υποχρέωση να σπεύσουν με συνοπτικές διαδικασίες υλοποιήσουν την «επιθυμία» του 'ΝΑΤΟ'  αρπάζοντας και τα "προεκλογικά τους έξοδα", και άλλο εάν μπορούσε να γίνει. 

Η προδοσία αυτή θα τους ακολουθεί για όλη τους την εναπομένουσα πολιτική σταδιοδρομία.

http://ixnos.blogspot.com/2019/01/blog-post_27.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου