Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Ο Σύλλογος Ποντίων Εύβοιας κήρυξε ανεπιθύμητους τους βουλευτές Πρατσόλη, Αποστόλου, Λιβανίου και Ακριώτη!

Δείτε την σχετική ανακοίνωση που εστάλη στο EviaZoom.gr:
«Ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Εύβοιας “ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ”, με την υπ. αριθμόν 1/27-01-19 ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου που έλαβε χώρα στην έκτακτη συνεδρίαση της περασμένης Κυριακής κηρύσσει άπαξ και διαπαντός ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ τους Βουλευτές της Εύβοιας Ευάγγελο Αποστόλου, Γεώργιο Ακριώτη, Αναστάσιο Πρατσόλη και Ζωή Λιβανίου καθώς και όλους του υπόλοιπους Βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου που ψήφισαν υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών, με την οποία παραδίδεται το ιστορικό όνομα της Μακεδονίας μας, αναγνωρίζεται Μακεδονική εθνότητα και γλώσσα και ενισχύεται ο αλυτρωτισμός στο γειτονικό κράτος των Σκοπίων. 
Η Μακεδονία, στο πλευρό της οποίας τάχθηκε η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων απ' άκρη σ' άκρη της υφηλίου, αποτελεί σώμα από το σώμα της πατρίδας μας και εμείς οι Πόντιοι το δίχως άλλο έχοντας στη μαρτυρική μας ιστορία τη Γενοκτονία και τον ξεριζωμό δεν το αντέχουμε να στεκόμαστε αμέτοχοι παρατηρητές στην εγκληματική κύρωση της συμφωνίας που στο μέλλον θα αποτελέσει την απαρχή για το διαμελισμό της Πατρίδας μας. 
Δεν μπορεί η ιστορία της Ελλάδας να αποτελέσει ιστορικό αφήγημα για τη δημιουργία εθνικής συνείδησης κάποιου άλλου κράτους. Η Ιστορία της Ελλάδας είναι μια ιστορία που γράφτηκε μέσα από τις θυσίες των Ηρώων μας που έθεσαν τη ζωή τους στην υπηρεσία της Πατρίδας. Δεν έχουμε δικαίωμα να τους προδώσουμε. 
Έχουμε χρέος να σταθούμε αντάξιοι τους και να παραδώσουμε τη Μακεδονία ακέραιη στους απογόνους μας. Εφόσον αποστολή μας ως σωματείο είναι η διάσωση και διάδοση του πολιτισμού μας και η διαφύλαξη της εθνικής μας ταυτότητας, η τοποθέτησή μας αυτή είναι ζωτικής σημασίας γιατί αφορά ένα ύψιστο εθνικό ζήτημα και ουδεμία σχέση έχει με κομματικά και πολιτικά κίνητρα.
 
Συνεχίζουμε να πράττουμε το πατριωτικό μας καθήκον !
 
Η Μακεδονία ήταν είναι και θα είναι Ελληνική !

«Γνώμες, καρδιές, όσοι Έλληνες, ό,τι είστε, μην ξεχνάτε, δεν είστε από τα χέρια σας μονάχα, όχι. Χρωστάτε και σε όσους ήρθαν, πέρασαν, θα ‘ρθούνε, θα περάσουν.
Κριτές, θα μας δικάσουν οι αγέννητοι, οι νεκροί…» Κ.Παλαμάς

«Έστιν ουν Ελλάς και η Μακεδονία»
Στράβων»
ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ
SMOKER LAND

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου