Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Ο βιασμός της Ιστορίας από τον Φίλη


Γράφει ο
Τάσος Καραλίγκας
Η Ιστορία, η Αλήθεια και η Μακεδονία τελούν υπό διωγμό από το καθεστώς του σιριζα.
Την Τρίτη 22 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια της συζήτησης της ντροπιαστικής συμφωνίας  στην ελληνική Βουλή, ο Νίκος Φίλης, πρώην υπουργός Παιδείας προέβη σε ακόμη ένα ανιστόρητο παραλήρημα.
Ναι, είναι ο ίδιος Φίλης, που ως πολιτικός προϊστάμενος των εκπαιδευτικών μας και καθύλην αρμόδιος για την εκπαίδευση των Ελληνόπουλων αμφισβητούσε την Γενοκτονία των Ποντίων από τους Τούρκους.
 Την Τρίτη, λοιπόν, ο ιδεολογικός εκπρόσωπος του ανθελληνικού σιριζα διέπραξε έναν πρωτοφανή βιασμό της Ιστορίας, προκειμένου να υπερασπιστεί την προπαγάνδα των σκοπιανών.
Οι σκοπιανοί, βλέπετε, έχουν δυο κυβερνήσεις. Τόσο την δικιά τους, όσο και την ελληνική.

Φτάσαμε στο σημείο που ελληνική κυβέρνηση υιοθετεί πλήρως την επιχειρηματολογία των σκοπιανών, οι οποίοι επί χρόνια επιβουλεύονται τα τιμημένα ματωμένα χώματα της Μακεδονίας μας.
Υποστήριξε ξεδιάντροπα μέσα στο ελληνικό Κοινοβούλιο ο εκπρόσωπος του σιριζα, ότι οι Έλληνες ήμασταν λίγοι στην Μακεδονία μέχρι την καταστροφή του 1922, οπότε και η γενέθλιος γη του Αλεξάνδρου του Μέγα γέμισε με πρόσφυγες από τα βάθη της Ανατολής.
Κατά συνέπεια, σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό ιδεολόγο της κυβέρνησης, δεν υπήρξαν Έλληνες στην Μακεδονία, αλλά «Μακεδόνες».
Ο βιασμός της Αλήθειας και της Ιστορίας από έναν πρώην Υπουργό παιδείας έχει αυτολεξεί ως εξής: «Η Mακεδονία δεν είναι μια και ελληνική, η ελληνική Μακεδονία είναι ελληνική και όταν ακούγεται ότι η Μακεδονία είναι μια και είναι ελληνική είναι  αλυτρωτισμός όσο και αν δεν αρέσει. Και για να είμαστε ακόμα πιο συγκεκριμένοι η Μακεδονία έγινε ελληνική».

Άκου Νίκο Φίλη. Είμαι γηγενής Μακεδόνας και από τους δυο γονείς μου. Από πάππο προς πάππο, οι συγγενείς μου και από τις δυο πλευρές είναι ντόπιοι Μακεδόνες.
Οι πρόγονοί μας ζούσαν στα τιμημένα χώματα της Κοζάνης πολύ πριν την απελευθέρωση της Μακεδονίας από τους Τούρκους το 1911, και φυσικά πριν τον ερχομό των προσφύγων το 1922.
 Ο πατέρας μου προέρχεται, όπως και όλο του το σόι, από την περήφανη μακεδονική γη της Κοζάνης: από την ένδοξη Αιανή και την ιστορική Αγία Παρασκευή.
Η μητέρα μου κατάγεται εξ ολοκλήρου από την λεβεντογέννα Σιάτιστα, από το ορεινό Βόιο του νομού Κοζάνης.
Οι ρίζες των προγόνων μου είναι πιο ελληνικές από όσα πρεσβεύουν οι μπολσεβίκικες ιδεοληψίες σου.
Δεν είμαι εθνίκι, όπως συνηθίζει να λέει υποτιμητικά ο  σύντροφός σου ο Καρανίκας. Δεν είμαι φασίστας, μήτε ακροδεξιός.
Δεν γουστάρω την στοχοποίηση ανθρώπων για τις ιδέες που ακολουθούν, ούτε για τις γνώμες που εκφράζουν.
Αυτό το με μας είσαι ή με τους άλλους με απωθούσε πάντα. Αντιθέτως αισθάνομαι Έλληνας πολίτης μιας Ευρώπης που αλλάζει συνεχώς και μεταβάλλει τον κόσμο γύρω μου.
Γουστάρω την εθνική μου ταυτότητα, το πολιτισμικό και αξιακό βάρος που αυτή κουβαλά και σε καμία περίπτωση δεν ανέχομαι να με προσβάλλουν με τέτοιο ιταμό τρόπο.
Και επειδή είμαι Έλληνας δεν εκχωρώ κανένα όνομα της δικής μου πολιτισμικής κληρονομιάς σε Σλάβους. Οχι επειδή είναι Σλάβοι και ως εκ τούτου κατώτεροι από εμένα αλλά επειδή δεν είναι Μακεδόνες.
Επί 2.500 χρόνια, ανθέλληνα Φίλη, όλη η οικουμένη γνώριζε πως η Μακεδονία είναι μόνο μία και είναι ελληνική. Και έρχεστε εσύ και οι ανθέλληνες σύντροφοί σου, να μας φτύσετε κατάμουτρα…
Η Μακεδονία είναι Ελλάδα, ανθέλληνα Φίλη. Το ίδιο και όλο μου το σόι. Η κυβέρνησή σου, αντιθέτως, μόνο ελληνική δεν είναι…

Κοζανίτες βουλευτές χωρίς νομιμοποίηση
Λίγα λόγια για τους συντοπίτες μου βουλευτές, τους τέσσσερις  βουλευτές νομού Κοζάνης του σιριζα.
Και οι τέσσσερις είναι διορισμένοι από τον αρχηγό του κόμματός τους, αφού οι εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 έγιναν με λίστα. Οι τρεις από τους τέσσερις, μάλιστα, δεν είχαν εκλεγεί, με σταυρό αυτήν  την φορά, τον Ιανουάριο του 2015.
Επομένως, καλό θα είναι να μην υπερασπίζονται με τόση θέρμη την Συμφωνία των Πρεσπών, αφού στερούνται πλήρως λαϊκής νομιμοποίησης από τους ψηφοφόρους του νομού Κοζάνης.
Το ότι είναι βουλευτές και ζούνε μια πολυτελέστατη ζωή το οφείλουν στον κομματικό τους προϊσταάμενο, και σε κανέναν προσωπικό ψηφοφόρο τους.

Είμαστε έτοιμοι για φυλακή

Ο Νίκος Φίλης φρόντισε να μας δώσει το στίγμα της κυβερνητικής ‘γραμμής’ από εδώ και πέρα. Το είπε ξεκάθαρα. Όποιος δεν το κατάλαβε, απλά εθελοτυφλεί.
Συνθήματα όπως «η Μακεδονία είναι ελληνική» ή ο ύμνος «Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα» θα θεωρούνται πλέον αλυτρωτικά, και θα κινδυνεύουμε με ποινικές διώξεις εμείς οι Μακεδόνες.
Είμαστε πλέον αντικαθεστωτικοί, πατριώτες Μακεδόνες …Καλή Λευτεριά στην πατρίδα μας, Μακεδόνες.
Εμείς θα τραγουδάμε για τον Παύλο Μελά, και στείλε τους αστυνόμους, Νίκο Φίλη, να μας βάλουν φυλακή. Όπως με τους αφισοκολλητές…  


-Ο κ. Καραλίγκας είναι Δικηγόρος παρ` Αρείω Πάγω. Κατάγεται από την Κοζάνη, ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου