Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, Ο θεωρητικός ιδεολόγος του ΠΑΣΟΚ που δεν τον άκουσαν ποτέ. "Άκυρη η Συμφωνία".

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται
Αυτή η κωμική συμφωνία, για να είμαστε ακριβείς με τις λέξεις η Α-συμφωνία, είναι άκυρη για πολλούς λόγους. Κυρίως γιατί δεν έχει την έγκριση του ελληνικού λαού. Ο ελληνικός λαός στερήθηκε του δικαιώματος έκφρασης της θέλησης του διαμέσου της ψήφου του. Μόνο άρρωστοι άνθρωποι, στην περίπτωσή μας άρρωστοι «ηγέτες» και λειτουργοί μπορούσαν να το κάνουν....
Δεν το συναντάει κανείς στο Διεθνές Δίκαιο και τις Διεθνείς Σχέσεις. Οποιοσδήποτε σοβαρός ειδικός σε αυτήν την ύλη μπορεί να επιβεβαιώσει την ακυρότητά της σε κατάσταση μάλιστα ηθικής και διανοητικής περιφρόνησης των ενόχων. Ο Αντόνιο Γκουτέρες θα γνωρίζει πολλούς από αυτούς. Η ανομία της συμφωνίας έχει μεγαλύτερο βάθος. Απέτρεψαν σε ένα ιστορικό έθνος που εξανθρώπισε και εκπολίτισε, κυρίως δια της γλώσσας του, τον κόσμο να εκφράσει την θέλησή του υπερασπιζόμενο την ακεραιότητα και τον σεβασμό της εθνικής και οικουμενικής κληρονομιάς και ταυτότητάς του.
Οι εμπλεκόμενοι διεθνώς, δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ονόματα, πρέπει να κατανοούν ότι ανεβάζουν υψηλά τα επίπεδα ευτελισμού των διεθνών θεσμών τους οποίους αντιπροσωπεύουν. Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα επαναλαμβάνει τελικά διαρκώς τις συγνώμες του προς εμάς. Οι κ.κ. Αβραμόπουλος και Σχοινάς μπορούν να του το μεταφέρουν.
Ένα μήνυμα: Προς όλους αυτούς που στα Σκόπια ταυτίζονται, εμπνέονται, αγαπούν, εκφράζονται, επιλέγουν την Μακεδονικότητα. Όσο θα εμβαθύνουν, όσο θα την ανακαλύπτουν, θα κατανοούν ότι αξίζει μεγάλου σεβασμού. Εκεί είναι ένα από τα σημεία της νέας συνάντησης, επανένωσής μας όπως γράφω.
Γι αυτό δεν χρειαζόμαστε ενδιάμεσους ούτε μαριονέτες.
Αιξωνή, 25 Ιανουαρίου 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου