Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Στις κάλπες θα είναι ΑΧΑΛΙΝΩΤΟ γαμ γαμ!! «Θα μας γαμ@σουν τώρα!» είπε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μετά το «μπλόκο» σε κυβερνητικό ν/σ στην Βουλή!

Αποτέλεσμα εικόνας για «Θα μας γ@μ@σουν τώρα!» είπε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μετά το «μπλόκο» σε κυβερνητικό ν/σ στην Βουλή!

Το διπλό «μπλοκάρισμα» από τους ΑΝΕΛ σε κυβερνητικά ν/σ σε Βουλή και Επιτροπή αναδεικνύουν ότι από εδώ και στο εξής ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση μειοψηφίας με ανοχή που όμως επί της ουσίας δε θα μπορεί να νομοθετεί και αυτό φαίνεται πως το ομολογεί με «γλαφυρό» τρόπο βουλευτής του κυβερνώντονς κόμματος ο οποίος είπε....
«Θα μας γαμ@σουν τώρα!»  

Με την φράση εννοούσε πώς από εδώ και πέρα θα κινηθεί η ΝΔ στην ψήφιση νομοσχεδίων, με σκοπό να αμφισβητήσει την κυβερνητική πλειοψηφία  Τα όσα έγιναν το απόγευμα της Τρίτης στην Βουλή στη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την αναβάθμιση του Δημοσίου Τομέα με την ένταση ανάμεσα σε Βορίδη και Βαρεμένο έχουν προκαλέσει κυβερνητικό σοκ   Όπως και να έχει ο βουλευτής που εξέφρασε δυνατά την σκέψη του, και με πολύ περιγραφικό τρόπο είναι η αλήθεια, έως και αυτή την ώρα παραμένει άγνωστος.  Η κυβέρνηση Α.Τσίπρα έχασε ψηφοφορία για νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών και είναι πλέον κατανοητό πως δεν μπορεί να κυβερνήσει.  Είναι πλέον μονόδρομος η παραίτηση της κυβέρνησης καθώς δεν έχει την δεδηλωμένη.  Κι αυτό γιατί στο πρώτο νομοσχέδιο που έρχεται στην Ολομέλεια για ψήφιση μετά το κυβερνητικό διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δεν υπήρξε η απαραίτητη πλειοψηφία προκειμένου να “περάσει”.  Το "μπλόκο" σημειώθηκε σε τρία επίμαχα άρθρα του νομοσχεδίου για την ενίσχυση του ΑΣΕΠ που συζητείται στην Ολομέλεια.  Τα κόμματα της αντιπολίτευσης δήλωσαν ότι θα καταψηφίσουν τα τρία αυτά επίμαχα άρθρα, μαζί και ο εισηγητής των ΑΝΕΛ.  Αυτό σημαίνει ότι με την βάση τη δύναμη των κοινοβουλευτικών ομάδων, τα άρθρα αυτά δεν συγκέντρωσαν την απαιτούμενη πλειοψηφία καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει 145 βουλευτές.  Πάντως ο βουλευτής που είπε την επίμαχη φράση κατάλαβε πως δεν μπορεί η κυβέρνηση αυτή να αντέξει για πολύ καιρό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου