Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Με χέρια και με πόδια ο Παυλόπουλος υπέγραψε το ΠΑΡΑΝΟΜΟ διάταγμα εκχώρησης της Βόρειας Ελλάδας. ΦΩΤΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Προκόπης Παυλόπουλος
Υπενθυμίζουμε ότι υπέγραψε ο Π.Παυλόπουλος ενώ ο πρόεδρος των Σκοπίων ΔΕΝ έχει υπογράψει!  Χωρίς ΝΤΡΟΠΗ και χωρίς καμία καθυστέρηση υπέγραψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, το διάταγμα εκχώρησης της βόρειας Ελλάδος με αποτέλεσμα να δημοσιευθεί άμεσα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως....

image.png
Η Συμφωνία αποτελεί πλέον νόμο του κράτους, καθώς αμέσως μετά την κύρωσή της από τη Βουλή, υπεγράφη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και στη συνέχεια πήρε ΦΕΚ. Χωρίς καμία καθυστέρηση υπέγραψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, το διάταγμα εκχώρησης της βόρειας Ελλάδος με αποτέλεσμα να δημοσιευθεί άμεσα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.  Υπενθυμίζουμε ότι υπέγραψε ο Π.Παυλόπουλος ενώ ο πρόεδρος των Σκοπίων ΔΕΝ έχει υπογράψει!  
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΦΕΚ  με υπογραφή Π.Παυλόπουλου
Η Συμφωνία αποτελεί πλέον νόμο του κράτους, καθώς αμέσως μετά την κύρωσή της από τη Βουλή, υπεγράφη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και στη συνέχεια πήρε ΦΕΚ.
Τι λεει το αρθρο 28 του Συντάγματος για ενα Εθνικο θεμα συμφωνίας με άλλα κρατη για την ψήφιση νομου που κυρώνει αυτή τη συμφωνια χρειάζονται 180 ψήφοι δηλαδή τα τρια πέμπτα του συνόλου των βουλευτων.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Η ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΉ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου