Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

«Άρχισαν τα όργανα»! Αλβανικές επιχειρήσεις και ιστορική «μονταζιέρα» κατά της Ελλάδας: «Ο Δίας μιλούσε αλβανικά»!


Εργολαβία φέρεται να ανέλαβαν κάποιοι στο εξωτερικό για να εξαφανίσουν την ελληνική ιστορία στοχεύοντας ξεκάθαρα στο σημερινό ελληνικό κράτος. Μετά την παράδοση της μίας και μοναδικής ελληνικής Μακεδονίας στους σημερινούς κατοίκους της πρωην γιουγκοσλαβικής επαρχίας Βαρντάσκα, οι οποίοι ιστορικά είναι απόγονοι των περιβόητων Κομιτατζήδων, ήρθε η σειρά ΚΑΙ των Αλβανών...
για να συνεχιστεί ο «βανδαλισμός» της τεράστιας αρχαίας και νεώτερης ελληνικής ιστορίας, ενόψει πιθανόν, των «διαπραγματεύσεων» με την σημερινή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Αλβανικές εθνικιστικές ιστοσελίδες δημοσιοποιούν ανήκουστα πράγματα τα οποία δυστυχώς πολλά από αυτά ευρίσκονται και στα σχολικά βιβλία των Αλβανών μαθητών, επικαλούμενοι τους Ιλλυριούς-Πελασγούς, οι οποίοι αποτελούν ( άκουσον-άκουσον) προγόνους των σημερινών Αλβανών και πολλά άλλα.
Το κατάπτυστο άρθρο στοχοποιεί την περιοχή του μαντείου της Δωδώνης στην Ήπειρο για το οποίο αναφέρει ότι κάτω από το ιερό βουνό της περιοχής , οι ιέρειες του Δία, τραγουδούσαν τους αρχαίους χρόνους στην παλιά αλβανική γλώσσα: «Ο Δίας είναι ο Θεός όλων… το παν ! Η γη παράγει φρούτα, Τιμήστε τη Γη ως Μητέρα!», πάντα κατά τους ίδιους ανιστόρητους και επικίνδυνους συντάκτες στα αρχαία αλβανικά.
«Αυτές οι ιέρειες ήταν στενά συνδεδεμένες με τη μητέρα γη και την ευημερία της φύσης ..Κυκλοφορούσαν χωρίς σανδάλια όλο το χρόνο, για να αισθανθούν την πνευματική σύνδεση με την μητέρα γη και τον Δία,.. καθώς και για να ερμηνεύουν τα διάφορα ισχυρά οράματα και όνειρα.
Την λατρεία του Δία, την γνώριζαν καλά οι « αρχαίοι» Αλβανοί ενώ και σήμερα υπάρχουν καθηγητές που αναφέρουν ότι αυτή η λατρεία κατείχε κεντρική θέση στην πολιτιστική και πνευματική κληρονομιά τους! Παρά το γεγονός ότι στην παγκόσμια λογοτεχνία μας σερβίρεται σε γενικές γραμμές ότι ο Δίας, ήταν «Έλληνας Θεός» και ο πιο σημαντικός του Ολύμπου, εμείς (οι Αλβανοί) γνωρίζουμε πολύ καλά και σήμερα μπορούμε να πούμε με μεγάλη βεβαιότητα στον κόσμο, ότι αν ο ίδιος ο Δίας, μιλούσε θα μιλούσε μόνο αλβανικά!
Εμείς οι Αλβανοί έχουμε εδώ και αιώνες,τα έθιμα και τις συνήθειές των αρχαίων Αλβανών, και ότι, αν και αναφέρουν κάποιοι, περί θεών των Ελλήνων οι οποίοι ευρίσκονταν στον Όλυμπο, είναι ψέματα διότι επρόκειτο για Πελασγο-Ιλλυριούς θεούς που επινόησαν οι πρόγονοι μας.
Η Δωδώνη ήταν περιοχή που κατοικούσαν οι Πελασγοί και αναπτύχθηκε ο πολιτισμός των Πελασγών-Ιλλυριών και κατόπιν ο ελληνορωμαϊκός. Το σπουδαιότερο μαντείο της Δωδώνης ήταν το περίφημο ιερό των Πελασγών, καθώς αργότερα δημιουργήθηκε ο ναός των Δελφών από τους Έλληνες.
Ο Ηρόδοτος, στο βιβλίο του ισχυρίζεται ότι το ιερό της Δωδώνης το οποίο επισκέφθηκε είχε έναν μοναδικό ναό που ξεχώριζε από όλους τους άλλους που ευρίσκονταν προφανώς στον ελλαδικό χώρο, και προσευχήθηκε εκεί», καταλήγει η αλβανική παραχάραξη της ελληνικής ιστορίας την οποία έχουν αναλάβει όπως φαίνεται εργολαβικά ξένα κέντρα .
Στην συνέχεια η αλβανική «ιστορική μονταζιέρα» (την οποία θα δούμε μπροστά μας) επικαλείται τον Ησίοδο, τον Στράβωνα, ακόμη και τον Πλούταρχο, για να αποδείξουν οι εμπνευστές του σχεδίου αυτού ότι, «ο ναός της «Δωδώνης» και η γύρω περιοχή κατοικούνταν από Πελασγούς και Ιλλυριούς, τους οποίους οι ίδιοι θεωρούν ως προγόνους …αυθαίρετα βέβαια».
Στην τεράστια προσπάθεια τους επικαλούνται και τον καθηγητή κ.Νίκο Δήμου, και παλαιότερη του συνέντευξη στους New York Times μαζί με δηλώσεις του στον ελληνικό τύπο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, είχει δηλώσει: «Και όσοι δεν συμπαθούν τους Αλβανούς θα έπρεπε να ξέρουν πως μερικοί από τους πιο γενναίους οπλαρχηγούς και καπεταναίους μας (1821) ήταν Αρβανίτες που δεν μιλούσαν καν τα ελληνικά.
Κι όταν ο Μαυροκορδάτος έβγαλε λόγο στα πληρώματα του Ελληνικού στόλου χρειάστηκε μεταφραστή γιατί δεν κατάλαβαν λέξη (το γράφει ο Παπαρρηγόπουλος).
Θα έχουμε ωριμάσει ως έθνος, όταν τα σχολικά μας βιβλία συμπεριλάβουν αυτές (και άλλες) δύσκολες αλήθειες. Όταν θα πάψουν να αποσιωπούν ή να μυθολογούν. Έτσι θα πραγματώσουμε το Σολωμικό ρήμα, που ταυτίζει το αληθές με το εθνικό» καταλήγει το άρθρο του Κ Δήμου.
Πρόκειται για σχέδια προπαγάνδας όπως το αλβανικό άρθρο τα οποία εκπορεύονται από αλβανικούς κύκλους που θέλουν αγωνιωδώς να βαφτίσουν ως δικούς τους, εκτός τους αρχαίους Έλληνες Θεούς και τους Έλληνες Αρβανίτες οι οποίοι ευρίσκονται σε πολλά μέρη της Ελλάδος και την Αττική, σε μια προσπάθεια έγερσης «προβλημάτων» εθνοτικού χαρακτήρα εντός της χώρας μας.
Η Αλβανία στην «σύντομη ιστορία της» είχε έναν μεγάλο εθνικό ήρωα με το όνομα Γεώργιος Καστριώτης ή Σκεντέρμπεη, ο οποίος φυσικά ήταν Έλληνας μέχρι το κόκκαλο ο οποίος ζούσε στο Δεσποτάτο της Ηπείρου.
Είναι προφανές λοιπόν ότι όλα αυτά εκπορεύονται από ξένα κέντρα τα οποία επιθυμούν την δημιουργία προβλημάτων στην Ελλάδα, με σχέδιο την ισοπέδωση ύπαρξης της ελληνορθόδοξης ταυτότητας των σημερινών Ελλήνων, ενόψει της επέλασης της ΝΤΠ.
Τα σχέδια τους δεν πρόκειται να πετύχουν, διότι όλοι αυτοί παίζουν με το Θεό τον ίδιο που από εκεί ψηλά κρατάει τον ελληνισμό αιώνες τώρα. Αυτό το ξεχνάνε όλοι όσοι ετοιμάζουν μεγαλεπήβολα σχέδια στην «άμμο».
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου