Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Ψεύτης ΜΕΣΑ, ψεύτης ΕΞΩ. ΤΣΙΠΡΑΣ: Στις διαδηλώσεις ηταν 70.000 άτομα ακροδεξιών λαϊκιστών χωρίς μυαλό".

Διάλογος Τσίπρα με τον Μακρόν και τον Μαλτέζο πρωθυπουργό για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Στο περιθώριο της Συνόδου των χωρών του Νοτου που πραγματοποιείται στη Λευκαωσία, ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τους Προέδρους της Κύπρου και της Γαλλίας αλλά και με τον Ιταλό πρωθυπουργό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στην κύρωση  της Συμφωνίας των Πρεσπών...
μιλώντας με τον Μαλτέζο ομόλογό του και τον Γάλλο Πρόεδρο Μακρόν. Τον κ. Τσίπρα υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, μαζί με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, τους πρωθυπουργούς της Ιταλίας, Τζουζέπε Κόντε, της Μάλτας Τζόζεφ Μουσκάτ, της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα και τον υπουργό Εξωτερικών της Ισπανίας Τζουζέπ Μπορέλ.  «Καλωσορίζω στο 5o SouthEUSummit στη Λευκωσία, τον φίλο Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα», έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter, o Πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης.   Στα «πηγαδάκια» κυριάρχησε η Συμφωνία των Πρεσπών:  Στα «πηγαδάκια» κυριάρχησε η Συμφωνία των Πρεσπών. 
Ο διάλογος του Πρωθυπουργού με τον Εμανουέλ Μακρόν και τον Τζόζεφ Μουσκάτ.    
Αλέξης Τσίπρας:  Ήταν δύσκολα. Υπήρξαν διαδηλώσεις ακροδεξιών λαϊκιστών κατά της συμφωνίας.  
Εμανουέλ Μακρόν: Πόσοι συμμετείχαν;  
Αλέξης Τσίπρας: Στις τελευταίες διαδηλώσεις ήταν περίπου 70.000. Όχι 17, 70.  Δεν ήταν τόσο ογκώδεις. 
Εμανουέλ Μακρόν: Η πλειοψηφία των ανθρώπων ήταν υπέρ;  
Αλέξης Τσίπρας: Ναι νομίζω. Η πλειοψηφία των ανθρώπων που μπορούν να σκέπτονται και να ασκούν κριτική με το μυαλό τους.  
Τζόζεφ Μουσκάτ-πρωθυπουργός Μάλτας:  Φαινόταν δύσκολο από έξω.  
Αλέξης Τσίπρας: Φανταστείτε από μέσα. Για αυτό ήταν σημαντικό.  
Τζόζεφ Μουσκάτ: Εξασφαλίσατε τη θέση σας στην ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου