Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

ΦΩΤΙΟΥ: «Η Ελλάδα αντέχει και 1.000.000 μετανάστες – Έτσι έλυσε η Γερμανία το δημογραφικό της»

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νότιου Τομέα Αθήνας, Θεανώ Φωτίου, αναφέρθηκε στο μεταναστευτικό, καταθέτοντας απόψεις που θα συζητηθούν.
«Η Ευρώπη πρέπει να μάθει να ζει με μετανάστες και πρόσφυγες», δήλωσε μεταξύ άλλων και συνέχισε:
«Οι ροές είναι ανθρώπων κατατρεγμένων και απελπισμένων που θα δε γυρίσουν γρήγορα πίσω, αφού οι χώρες τους είναι κατεστραμμένες».

«Τι λέμε λοιπόν στις ελληνικές τοπικές κοινωνίες. Ότι αντέχει η χώρα αυτό το νούμερο (μεταναστών). Επί κυβέρνηση Σημίτη μπήκε στην χώρα ένα εκατομμύριο μετανάστες και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Δεν μπορεί για 100.000 να γίνεται αυτό το πράγμα που γίνεται σήμερα», προσέθεσε.
Να θυμίσουμε στην κα Φωτίου πως ο αριθμός (επίσημος και ανεπίσημος) είναι κατά πολύ μεγαλύτερος.
«Η ελληνική κοινωνία θα έχει οφέλη. Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί. (…) Οι πρόσφυγες και μετανάστες συμβάλλουν στην ανάπτυξη των χωρών που πηγαίνουν. Η Γερμανία έλυσε έτσι το δημογραφικό της», κατέληξε(?) και από 40 εκατομμύρια πήγε 80 αλλοφύλων .
Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αφήνει να εννοηθεί πως οι παράνομοι μετανάστες θα λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου