Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Πήραν καδρόνια οι «μετανάστες» στην Κω – Στους δρόμους οι Έλληνες φοβούνται για την ζωή τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Νύχτα τρόμου...
Στο Πυλί της Κω, περίπου 150 μουσουλμάνοι παράνομοι μετανάστες κατέβηκαν στο χωριό με πέτρες και καδρόνια. Οι κάτοικοι μόλις άκουσαν φασαρία, βγήκαν στους δρόμους! Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας, προκειμένου οι αλλοδαποί να οδηγηθούν στo Hot spot.

Οι ντόπιοι κατήγγειλαν ότι οι παράνομοι μετανάστες πετούσαν πέτρες προς το μέρος τους και προς τα σπίτια της περιοχής, ενώ οι αστυνομικοί παρακαλούσαν τους κατοίκους να φύγουν για να μην τους… εξαγριώσουν!
Επιπλέον οι κάτοικοι δήλωσαν πως νιώθουν ανασφαλείς, καθώς η αστυνομική παρουσία δεν είναι επαρκής και ότι σε περίπτωση που επαναληφθεί παρόμοιο επεισόδιο, ποιος μπορεί να τους εγγυηθεί την ασφάλειά τους, καθώς μπορεί να θρηνήσουν ακόμα και νεκρό.
Αστυνομική παρουσία παραμένει στην περιοχή, για παν ενδεχόμενο.
Δείτε βίντεο από το σημείο:







ΦΩΤΟ video screenshot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου