Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Κεγκέρογλου: Παθαίνεις πλάκα με τις αποκαλύψεις για το παραδικαστικό του ΣΥΡΙΖΑ

Αναφερόμενος στον ρόλο της κυρίας Τουλουπάκη ο κ. Κεγκέρογλου επισήμανε ότι «το παραθεσμικό κύκλωμα ζει και βασιλεύει»

Την οδυνηρή έκπληξη που ένιωσε με τα όσα αποκαλύφθηκαν από την κατάθεση και τις καταγγελίες του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής και επιβεβαιώνουν, κατά την εκτίμησή του, το πώς δρούσε ένα σύστημα επηρεασμού της δικαιοσύνης, περιέγραψε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και μέλος της επιτροπής Βασίλης Κεγκέρογλου.

Μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο κ. Κεγκέρογλου, αφού επισήμανε την καταγγελία του επιχειρηματία ότι ένας συγκεκριμένος άνθρωπος (εννοεί τον κ. Παππαγγελόπουλο) ζήτησε μίζα 350.000 ευρώ, αναφέρθηκε στο διάλογο που είχε μαζί του κατά τη διάρκεια της εξέτασης: «Ρωτήθηκε ο κ. Μιωνής εάν έχει αποδείξεις ή τα λέτε στον αέρα και σπιλώνετε ανθρώπους. Μας λέει τα έχω όλα τα στοιχεία. Του λέω, θέλω να καταθέσετε όλα τα έγγραφα, ή ηχητικά ή τηλεοπτικά ντοκουμέντα, ό,τι έχετε γι’ αυτή τη συνάντηση και αυτή τη δωροληψία. Και μου είπε όλα υπάρχουν και θα κατατεθούν στην ώρα τους».

Ειδικά για το έγγραφο που παρουσίασε ο κ. Μιωνή για το πώς του προτάθηκε στη συνάντηση του Μαρτίου 2016 στο Μέγαρο Μαξίμου, να γίνει η διευθέτηση της δικαστικής του περιπέτειας (έναντι του ποσού των 350.000 ευρώ, όπως κατήγγειλε), ο Βασίλης Κεγκέρογλου είπε χαρακτηριστικά: «Βλέποντας το έγγραφο ομολογώ ότι παθαίνεις πλάκα, λέω ρε παιδιά δεν γίνεται να είναι αληθινό, είναι πλαστό. Αυτό το έγγραφο είναι που αποκαλύπτει πλήρως τη σχέση ιδιωτών που διαχειρίζονται το σύστημα μέσα στη δικαιοσύνη, που αρχειοθετεί υποθέσεις, που κάνει, που δείχνει. Βλέπεις ένα ιδιωτικό συμφωνητικό που λέει εμείς θα κανονίσουμε, τον έναν ή τον άλλο, να κάνει αυτή την πράξη. Όποιος το διαβάσει μπορεί να έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη πλέον; Επείγει να ξεκαθαριστεί αυτή η υπόθεση το γρηγορότερο και γι’ αυτό το λόγο».

Κατά την άποψή του πάντως και αναφερόμενος το ρόλο της κυρίας Τουλουπάκη ο κ. Κεγκέρογλου επισήμανε ότι «το παραθεσμικό κύκλωμα ζει και βασιλεύει, μιλάω για την εισαγγελέα διαφθοράς».

Επιτιθέμενος στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ προφανώς και δεν θέλει να παίξει το ρόλο του λογιστή του κ. Φιλιππάκη έτσι; Η διαρροή του ΣΥΡΙΖΑ είναι η ξεφτίλα του κόμματος να κάνει το λογιστή των μαύρων ταμείων του κ. Φιλιππάκη».

Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να υπάρξει διεύρυνση του κατηγορητηρίου για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο είπε «νομίζω θα γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου