Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Novartis: Αντιπαράθεση για τις διαρροές των καταθέσεων-Σε ποια περίπτωση μπορούν να δημοσιοποιηθούν τα πρακτικά

Με αλληλοαναιρούμενες διαρροές πλειοψηφία και αντιπολίτευση κορυφώνουν την νέα σύγκρουση μεταξύ τους, με αφορμή τις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων.

Η προηγούμενη νεύρωση που προκλήθηκε με αφορμή το εάν θα καταθέσουν και το πώς θα καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες, περνάει σε άλλο επίπεδο, σχετικά με τις διαρροές που γίνονται από τις καταθέσεις των μαρτύρων.

Από την πλευρά της η πλειοψηφία (ΝΔ-ΚΙΝΑΛ) διαρρέει ότι ο «Μάξιμος Σαράφης» ανέκρουσε πρύμναν και ισχυρίστηκε ότι δεν έχει στοιχεία για κανέναν Έλληνα πολιτικό για χρηματισμό από τη Novartis, ενώ αντίθετα η μειοψηφία (ΣΥΡΙΖΑ) διαρρέει ότι ο «Σαράφης» επιβεβαίωσε τα πάντα κι ότι υπάρχουν και τα σχετικά στοιχεία.

Το ζητούμενο ωστόσο δεν είναι το πώς «διαβάζει» ο καθένας τις καταθέσεις των μαρτύρων, αλλά το τι λένε οι μάρτυρες κι αυτό καταγράφεται μόνο στα πρακτικά. Παρ’ ότι αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι επειδή είναι απόρρητη η κατάθεση δεν θα κρατηθούν πρακτικά.

Δικαστικοί κύκλοι ωστόσο σημειώνουν στα parapolitika.gr ότι στις καταθέσεις στη ΓΑΔΑ κρατούνται μεν πρακτικά, τα οποία όμως δεν θα δοθούν στη δημοσιότητα, παρά μονάχα σε μια περίπτωση. Η ειδική περίπτωση αυτή αφορά στο ενδεχόμενο εάν και εφόσον υπάρξει λόγος και διευρυνθεί το κατηγορητήριο για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου-Novartis και κριθεί αναγκαίο να γίνει αναφορά στα συγκεκριμένα πρακτικά.

Στέλλα Νοβάκη
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου