Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Ακροδεξιό και το Documento; Επανήλθε ο όρος «Λαθρομετανάστες» στα άρθρα της σελίδας

φωτό αρχείου
«Ακροδεξιό» σύμφωνα με τους δικούς του χαρακτηρισμούς έγινε πλέον και το σάιτ του δημοσιογράφου Κ.Βαξεβάνη, που δεν διστάζει να χαρακτηρίζει τους παράνομους μετανάστες που επιχειρούν να περάσουν τη χώρα, με τον όρο «λαθρομτανάστες».


Όλο το προηγούμενο διάστημα, μέσω από τις στήλες της εφημερίδας και του σάιτ αυτού που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, οι συντάκτες του προσπαθούσαν να πείσουν τους αναγνώστες ότι όποιος χρησιμοποιεί τον όρο αυτό (ο οποίος είναι άλλωστε και ο επίσημος ευρωπαϊκός στη συνθήκη της Λισαβόνας) είναι ακροδεξιός, προκαλώντας μάλιστα και μηνύσεις από τον Π.Δημητρά του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι.
Ενδιαφέρον θα έχει να παρακολουθήσουμε την αντίδραση του επισήμου ΣΥΡΙΖΑ που δεν αφήνει χωρίς καταγγελία αντίστοιχες αναφορές…
Μετά από πολλές ώρες και μετά τις αντιδράσεις αριστερών λογαριασμών του twitter το άρθρο «διορθώθηκε» στις 13:43 από τη διεύθυνση της σελίδας, κλείνοντας και τη δυνατότητα για screenshot του αποθηκευμένου άρθρου που τηρεί η google.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου