Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Καστανιές: Κάνουμε τιτάνιο αγώνα για να κρατήσουμε τα σύνορα λένε οι συνοριοφύλακες…..


Ενισχύσεις από όλη την επικράτεια φτάνουν στις Καστανιές στον Έβρο, σε μια προσπάθεια να κρατηθούν ασφαλή τα σύνορα από τα κύματα των μεταναστών από την άλλη πλευρά των συνόρων.

Οι μετανάστες βρίσκονται συγκεντρωμένοι στο Παζάρ Κουλέ, στην τουρκική πλευρά των συνόρων και η δύναμη της συνοριοφυλακής στις Καστανιές δέχεται πιέσεις από χιλιάδες μετανάστες που επιδιώκουν να περάσουν στο ελληνικό έδαφος, αλλά και από την τουρκική πλευρά που φέρεται να εκτοξεύει δακρυγόνα εναντίον της.
Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο η ένταση συνεχίζεται στα ελληνοτουρκικά σύνορα με τους μετανάστες να πετάνε πέτρες και άλλα αντικείμενα προς την ελληνική πλευρά.


«Υπάρχει προπαγάνδα, υπάρχουν δακρυγόνα, υπάρχουν πολλοί τρόποι που πιέζουν αυτές οι ροές να εισέλθουν στην ελληνική επικράτεια. Ο αγώνας ο δικός μας είναι τιτάνιος να κρατήσουμε κλειστά τα σύνορά μας», τόνισε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριοφυλάκων, Παναγιώτης Χαρέλας σύμφωνα με το grtimes.



Σύμφωνα με τον πρόεδρο οι μετανάστες που έχουν συγκεντρωθεί είναι πολλών εθνικοτήτων, αλλά όχι Σύριοι, οι οποίοι ξεκίνησαν να έρχονται στα σύνορα μετά τις εξαγγελίες Ερντογάν.
Επιφυλάχθηκε να κάνει εκτίμηση για τον αριθμό των μεταναστών που βρίσκονται στα σύνορα στις Καστανιές, όμως σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes ο αριθμός αυτός έχει πλέον φτάσει τις 4.000, ενώ μέχρι χθες το βράδυ υπολογιζόταν ότι δεν ξεπερνούσαν τους 1.300.


Περίπου 300 με 500 άτομα εναλλάσσονται κατά διαστήματα στο σημείο όπου βρίσκεται ο φράχτης, ενώ οι υπόλοιποι βρίσκονται στο χώρο πίσω τους, όπου έχουν στηθεί σκηνές, οι οποίες παραπέμπουν σε σκηνικό Ειδομένης.
Πηγή: grtimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου