Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Ο κόσμος προτείνει την Νήσο Γυάρο με μηδέν κατοίκους να φιλοξενήσει τους μετανάστες

Νήσος Γυάρος…!!!!!
Έκταση: 17.500 στρέμματα, πληθυσμός: 0
Ικανή να φιλοξενήσει ΟΛΟΥΣ τους μετανάστες, οι οποίοι με εθελοντική τους εργασία θα βελτιώσουν τις υπάρχουσες και θα επεκτείνουν τις εγκαταστάσεις….!!!


Τα εκατομύρια που θέλετε να πετάξετε στο κάθε Προκέκα σε Χίο,Λέσβο,Σάμο,Λέρο και δεν ξέρω που αλλού πετάξτε τα εκεί και έτσι οι “κατατρεγμένοι” όπως τους αποκαλείτε κάποιοι πρόσφυγες και μετανάστες θα βρούν βοήθεια και τα νησιά μας θα ελευθερωθούν και δεν θα διατρέχουν κίνδυνους τόσο εκ των έσω όσο και εκ των έξω απο ανατολική πλευρά…..και έτσι δεν θα γεμίσει και η ενδοχώρα με ανθρώπους που σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζουμε ούτε θρησκευτικά ούτε κοινωνικά ούτε πολιτισμικά….ούτε πουθενά…!!!

Αλλά είναι άλλο το σχέδιο….
Είναι άλλα τα πλάνα…
Είναι το ξεπούλημα στην μέση και κάτι πολύ βαθύτερο απο όσο μπορεί να δεί ο μέσος Έλληνας…

Γίναμε οι υπηρέτες και οι δούλοι της Ευρώπης και των σχεδίων τους σαν Έλληνες και δούλοι και υπηρέτες όλων αυτών συν των κυβερνήσεων μας όλοι εμείς οι Χιώτες, οι Μυτιλινιοί, οι Σαμιώτες και κάποιοι νησιώτες ακόμα…..!!!
Σύντομα και η ενδοχώρα….!!!
Άντε….

Γιατί δεν το εφαρμόζετε αφού πίσω ΔΕΝ μπορείτε να τους στείλετε ?????
Και δεν μπορείτε γιατί είστε είλωτες των Ευρωπαικών κυβερνήσεων και της Δύσης…!!!


Μέχρι το καλοκαίρι θα έχει γίνει σαν τις Μαλβίδες…!!!
Με ένα καραβάκι που θα κάνει το δρομολόγιο θα τους πηγαίνετε μετά την καταγραφή και την ταυτοποίηση τους εκεί….
Αλλά είπαμε…..
Τα σχέδια και τα πλάνα είναι άλλα…..
Και καμία Γυάρος δεν θα φτάσει όπως βαδίζεται…καμία Χίος,καμία Μυτιλήνη,καμία Σάμος και Λέρος και εδω είμαστε αν έχουμε υγεία να το δούμε….

Μόνο που μετά εσείς δεν θα ζείτε ούτε στην Χίο,ούτε στην Σάμο ούτε στην Μυτιλήνη…..ούτε σε κανένα νησί που θα έχει γίνει μειονότητα (Ελληνική)αλλά σε καμιά Αγγλία ή στην “ασφάλεια” της Αθήνας αν υπάρχει και εκεί ασφάλεια πλέον…..
Και μην ξαναακούσω οτι είμαστε ελέυθεροι….γιατί μόνο ελέυθεροι δεν είμαστε….!!!

Φυλακισμένα “στρατιωτάκια” είμαστε….που για εμάς δεν ισχύουν ούτε συμφωνίες,ούτε ποσόστωση…ούτε τίποτα….!!!
Οι ελέυθεροι λαοί αποφασίζουν οι ίδιοι για την ζωή τους και οι κυβερνήσεις σέβονται την φωνή και τις αποφάσεις τους….
Οι ελέυθεροι όμως και σε δημοκρατικά κράτη…
Οχι εδώ πλέον…..

Λεωνιδας Νεαμονιτης

Πηγή: omorfhzwh.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου