Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΛ@ΚΑΣ Παπαδημούλης θεωρεί ότι ο κορωνοϊός ίναι... ταξικός


Αλγεινή εντύπωση προκαλεί μια ανάρτηση στο twitter του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, με την οποία επιχειρεί να δώσει πολιτικό στίγμα στον κορωνοϊό, επισημαίνοντας ότι τα πρώτα μέτρα «αφορούν το Κολλέγιο Αθηνών, ιδιωτική τράπεζα, τον δήμο Θεσσαλονίκης, τη Βουλή και τον Σκάι».
Αυτή είναι η ανάρτησή του:




Αυτό, που τα πρώτα κρούσματα κορωναιού μας ήλθαν από το Μιλάνο κ τα πρώτα μέτρα αφορούν στο Κολλέγιο Αθηνών, ιδιωτική τράπεζα, τον δήμο Θεσνίκης, τη Βουλή κ τον Σκάι, είναι ασφαλώς τυχαίο. Είναι όμως ταυτόχρονα και ένα χαστούκι στον ρατσισμό, την άγνοια και την απύθμενη βλακεία!


Ο ευρωβουλευτής δείχνει να πιστεύει ότι ο κορωνοϊός είναι ταξικός, αφού όπως λέει ήρθε από το Μιλάνο, εννοώντας πιθανόν ότι εκεί ταξιδεύουν οι ...πλούσιοι. Συνεχίζει λέγοντας ότι και τα πρώτα μέτρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι ...ταξικά αφού αφορούν στο Κολλέγιο Αθηνών, σε ιδιωτική τράπεζα, στον Δήμο Θεσσαλονίκης, στη Βουλή και στον ΣΚΑΪ, αγνοώντας τις τεράστιες προσπάθειες των ειδικών, των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού σε όλη τη χώρα να αντιμετωπίσουν τα πρώτα κρούσματα του κορωνοϊού και να προλάβουν την εξάπλωσή του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου