Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

ΚΕΕΡΦΑ: Να στηρίξουμε το μαζικό ξεσηκωμό στη Λέσβο

Μήνυμα στήριξης στέλνει η ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή) Λέσβου, με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης να στείλει δυνάμεις των ΜΑΤ στα νησιά του βόρειου Αιγαίου, προκειμένου να επιβάλλει τη δημιουργία των κλειστών προσφυγικών δομών. 
Η ΚΕΕΡΦΑ απευθύνει κάλεσμα προς τα συνδικάτα, την Αριστερά, τους φοιτητές και τους μαθητές των σχολείων «να μπουν ενωμένοι στον αγώνα για να τσακίσουμε την εισβολή των μηχανισμών καταστολής στα νησιά».
«Οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι, ώρα να απελάσουμε τον Μηστοτάκη!», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ

Να στηρίξουμε το μαζικό ξεσηκωμό στη Λέσβο ενάντια στις φυλακές προσφύγων
Καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες, εξω τα ΜΑΤ, απελάστε τώρα τον Μητσοτάκη!
Η απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ να στείλει με καράβια τα ΜΑΤ στα νησιά για να επιβάλει την αρπαγή γης με επιτάξεις με στόχο την άμεση ανέγερση φυλακών τύπου Άουσβιτς για τους πρόσφυγες είναι μια τεράστια πρόκληση για το νησί της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς, των γιαγιάδων που υποδέχτηκαν τις μωρομάνες και τα παιδιά τους, των εργαζόμενων και της νεολαίας που στήριξαν το κατατρεγμένο προσφυγόκοσμο.
Είναι πρόκληση η ίδια η κυβέρνηση που αρπάζει συντάξεις, απολύει από την ΟΤΕ, τις Τράπεζες, που αφήνει τα σχολεία, τους Δήμους και τα νοσοκομεία χωρίς γιατρούς, νοσηλευτές, εκπαιδευτικούς και υπαλλήλους των δημοτικών υπηρεσιών να προσλαμβάνει χιλιάδες αστυνομικούς για να καταδιώκουν τους απεργούς, τους πρόσφυγες και τώρα τους κατοίκους των χωριών της Λέσβου.
Αντι να επιτάξει καράβια για να μετακινήσει τους πρόσφυγες και να κλείσει τα άθλια καμπ, τις Μόριες στέλνει τα καράβια για να καταστείλουν τις κινητοποιήσεις.
Καλούμε τα συνδικάτα και την αριστερά, τους φοιτητές και τους μαθητές των σχολείων να μπούν ενωμένοι στον αγώνα για να τσακίσουμε την εισβολή των μηχανισμών καταστολής στα νησιά.

Να καλέσουν γενική απεργία και καταλήψεις σε΄όλα τα σχολεία!
Ολοι και όλες στα λιμάνια για να μπλοκάρουμε την απόβαση των ΜΑΤ!

Να απαιτήσουμε ανοικτά σύνορα, ελεύθερη μετακίνηση και όχι εγκλωβισμό στα νησιά, κατάργηση των ρατσιστικών νόμων της ΝΔ για το άσυλο και των συμφωνιών ΕΕ-Τουρκίας.
Οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι, ώρα να απελάσουμε τον Μηστοτάκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου