Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

ΕΛΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΛΗΤΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ! Χυδαίο βίντεο Μουτζούρη - «Να κι αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός»-Αμετανόητος ο ΚΑΦΡΟΣ


Αμετανόητος ο Μουτζούρης για την χυδαιότητά του: Γιατί να ζητήσω συγγνώμη;

Δείτε βίντεο με τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου να αποκαλεί τα ΜΑΤ «στρατό του Ερντογάν» -Στέλιος Πέτσας: Γραφικός και επικίνδυνος ο Μουτζούρης - Στις 17:00 η συνάντηση Μητσοτάκη-δημάρχων Χίου, Λέσβου, Σάμου - 43 αστυνομικοί τραυματίες και από σκάγια στις άγριες συγκρούσεις - Αποσύρονται οι ενισχύσεις των ΜΑΤ στα νησιά
Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη, τους αντιπεριφερειάρχες και τους δημάρχους της Λέσβου, της Χίου και της Σάμου είχε προγραμματίσει για σήμερα το απόγευμα στις 17:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου για το μεταναστευτικό. Παρ’ όλα αυτά, ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, βγάζει από το κάδρο τον περιφερειάρχη, αφήνοντας τους υπόλοιπους αυτοδιοικητικούς παράγοντες να επιχειρήσουν να βρουν κοινό έδαφος με την κυβέρνηση, ώστε να αποφορτιστεί το πολεμικό κλίμα που επικρατεί στα νησιά.

Την ώρα που συνομιλεί τηλεφωνικά ο περιφερειάρχης με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη ακούγεται να λέει «να κι αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός». Την φράση αυτή, μάλιστα, συνοδεύει με την αντίστοιχη κίνηση των χεριών του, η οποία δεν συνάδει με τον θεσμικό του ρόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου