Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Με πόλεμο απειλεί την κυβέρνηση για τα εργασιακά ο Ηλιόπουλος - Ομολογεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ οργάνωσε τις πορείες στη Νέα Σμύρνη

Μάλιστα όπως ανέφερε στο πλαίσιο διαδικτυακής παρέμβασης του ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια και θα κινητοποιήσει με όλους του τις δυνάμεις τον κοσμο προκειμένου να βγεί στους δρόμους.

Κατά τον κ. Ηλιόπουλο επιθετική αντιπολίτευση είναι αυτή που συνομιλεί με την κοινωνία και όπως εξηγεί αυτό έπραξε και μετά τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης, όπου ενθαρρυνε και υπερασπίστηκε τις διαδηλώσεις εναντιον της αστυνομικής βίας. 

«Χωρίς να κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω θα υπερασπιστούμε το δικαίωμα των ανθρώπων να αντιδρούνε σε άδικες πολιτικές. Επιθετική αντιπολίτευση αυτή τη στιγμή είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να λέει οτι θα γίνει πόλεμος και προσέχω τις λέξεις που χρησιμοποιώ, κυριολεκτικά θα γίνει πόλεμος αν τολμήσουν να φέρουν το νομοσχέδιο για τα εργασιακά. Αλλά αυτός δεν είναι πόλεμος στα πληκτρολόγια είναι πόλεμος με τον κόσμο στον δρόμο....» αναφέρει χαρακτηριστικά...

Παράλληλα, ομολογεί πως οι κινητοποιήσεις στη Νέα Σμύρνη μετά τα γεγονότα που έλαβαν χώρα, «ήταν μία χαρακτηριστική περίπτωση επιθετικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ», όταν δημοσίως ανέφερε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως «εμείς δε βγάλαμε τον κόσμο στους δρόμους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου