Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Ειρωνεύεται ο Βαρεμένος τους αστυνομικούς: Κουράστηκαν γιατί έδερναν

Αυτή τη φορά, το δήθεν χιούμορ του Βαρεμένου ήταν βαθιά προσβλητικό για την Ελληνική Αστυνομία
Ο Γιώργος Βαρεμένος, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, διατηρεί μια τακτική στήλη στο σάιτ tvxs, του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιου Κούλογλου, όπου προσπαθεί να γράφει χιουμοριστικά. Με τη διαφορά ότι δεν είναι επιφυλλιδογράφος, αλλά βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή τη φορά, το δήθεν χιούμορ του Βαρεμένου ήταν βαθιά προσβλητικό για την Ελληνική Αστυνομία. Στην τελευταία του παρέμβαση στη Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην κόπωση των αστυνομικών, οι οποίοι προσέθεσαν τους τελευταίους μήνες στα καθήκοντά τους τον έλεγχο σε όλη την επικράτεια της τήρησης των μέτρων για τον κορονοϊό.

«Δεν ήταν μόνο οι σχεδόν 700 διαδηλώσεις, το ρίσκο των οποίων κάποιος δέχτηκε. Ήταν και οι καθημερινές μικρές ή μεγάλες παραβάσεις, από τις απλές παραλείψεις αποστολής ενός SMS μέχρι τα επιπόλαια πάρτι, τις συναντήσεις σε σπίτια», ανέφερε ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε: «Και όλα αυτά ενώ όσο μεγαλύτερη μαζικότητα αποκτούσε αυτό το φαινόμενο τόσο εκ των πραγμάτων δυσκολότερος γινόταν και ο έλεγχός τους. Γιατί δεν είναι κουρασμένοι μόνο οι πολίτες, κουρασμένοι είναι και οι μηχανισμοί επιτήρησης».

Ο Γιώργος Βαρεμένος αποφάσισε μέσα από τη στήλη του να απαντήσει στην αποστροφή αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη και να χλευάσει τους αστυνομικούς, χρησιμοποιώντας μάλιστα το παράδειγμα της Νέας Σμύρνης, όπου ένας εξ αυτών κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του.

«Όπως είπε στην Βουλή, κουράστηκαν και οι αστυνομικοί. Όντως, αυτοί που έδερναν στην Ν. Σμύρνη είναι κατάκοποι», έγραψε ο Βαρεμένος, που δεν θα τολμούσε βέβαια να ειρωνευτεί τα «παλικάρια» που έριξαν από τη μηχανή του χτύπαγαν με μανία τον αστυνομικό στο δρόμο...


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου