Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Μανιφέστο Κούλογλου: Ζητά στροφή στο κέντρο και αφήνει σαφείς αιχμές στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα Πολάκη

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δίνει συνέχεια στην κόντρα του με τον Παύλο Πολάκη
Για επαναλαμβανόμενα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο με άρθρο του(tvxs) ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, αναφέροντας ότι το κόμμα με αυτά που έκανε τις προηγούμενες ημέρες συνέβαλε στην αναβίωση του «αντι-ΣΥΡΙΖΑ μετώπου».

Στο ίδιο άρθρο, ο κ. Κούλογλου δίνει συνέχεια στην κόντρα του με τον Παύλο Πολάκη, αφήνοντας αιχμές προς την ηγεσία του κόμματος που δεν τον μαζεύει. «Eγώ θα πρότεινα περισσότερο χειρουργείο και δεν πρόκειται να ασχοληθώ με την περίπτωση. Άλλωστε, φταίει ο Πολάκης;», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προτρέποντας ουσιαστικά με ειρωνικό τρόπο τον αψύ Σφακιανό να ασχοληθεί περισσότερο με την ιατρική και όχι με τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα.

Στο ίδιο άρθρο, που έχει χαρακτήρα μανιφέστο, ο ευρωβουλευτής υποστηρίζει ότι θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να στραφεί προς το κέντρο: «Ανεξάρτητα από το πόσο αριστερά αυτο-τοποθετείται κάθε στέλεχος, το βέβαιο είναι ότι οι σύγχρονες εκλογές, σε όλες τις κοινοβουλευτικές δημοκρατίες, κερδίζονται στο κέντρο. Εδώ οφείλεται και το μεγάλο εκλογικό ποσοστό της ΝΔ, που στηρίχθηκε σε μία συστηματική δημοσκοπική και κοινωνική έρευνα του εκλογικού σώματος. Ό,τι δεν έκανε δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου