Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Εκατοντάδες άτομα σε κορονοπάρτι σε Παγκράτι, Πάτρα και Θεσσαλονίκη

 Προβληματισμό δημιουργούν οι νέες εικόνες συνωστισμού κυρίως νεαρών ατόμων που καταγράφηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι αλλά και σε κεντρικά σημεία της Πάτρας και της Θεσσαλονίκης.

Στο Παγκράτι για ακόμα ένα βράδυ, εκατοντάδες νεαροί συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Βαρνάβα, συνοδεία ποτών και δυνατής μουσικής, με τις εικόνες που καταγράφηκαν να δημιουργούν ανησυχία για την διασπορά του κορονοϊού.


Παρόμοιες εικόνες καταγράφηκαν και στην πλατεία Όλγας στο κέντρο της πόλης της Πάτρας, όπου δεκάδες άτομα «ξεφάντωσαν» μέχρι τα ξημερώματα, ενώ ηχεία έπαιζαν δυνατά μουσική.


Τέλος, νέες εικόνες συνωστισμού καταγράφηκαν και σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, καθώς εκατοντάδες πολίτες κατέκλυσαν πεζοδρόμους και πλατείες.

Δυνάμεις της ΕΛΑΣ, έσπευσαν στα σημεία που παρατηρήθηκε ο συνωστισμός, καλώντας τους πολίτες με ηχογραφημένα μηνύματα να αποχωρήσουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου