Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Μίκης Θεοδωράκης – Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από το δημοτικό συμβούλιο Αθήνας και δεν ψήφισε την απόδοση τιμών

Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ και ο επικεφαλής του Νάσος Ηλιόπουλος αποχώρησαν από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αθήνας εκφράζοντας διαφωνία για τα υγειονομικά μέτρα που τηρήθηκαν στην πρώτη δια ζώσης έκτακτη συνεδρίαση, όπου συμμετείχαν μόνο εμβολιασμένοι και νοσούντες, ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν διαδικτυακά μέσω Zoom.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Αθηναίων να μην ψηφίσει την εισήγηση Μπακογιάννη για την απόδοση τιμών στον Μίκη Θεοδωράκη.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κ. Μπακογιάννης εισηγήθηκε και εγκρίθηκε

ομόφωνα να λάβει το όνομα του σπουδαίου Έλληνα μια οδός της Αθήνας και να προκηρυχθεί καλλιτεχνικός διαγωνισμός για την προτομή του που θα τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο της πόλης όπως αρμόζει.

Επίσης να φιλοξενηθεί η σορός του Μίκη Θεοδωράκη, δωρεάν τιμής ένεκεν στις εγκαταστάσεις του πρώτου κοιμητηρίου μέχρι και να γίνει η ταφή του σύμφωνα με τις τελευταίες του επιθυμίες. Τέλος η αντιπροσωπεία του δημοτικού συμβουλίου και ο δήμαρχος να παρευρεθούν, ως οφείλουν, στην κηδεία του.

«Πραγματικά θα ήθελα πάρα πολύ να είμαστε περισσότεροι, να είμαστε όλοι όταν συζητάμε για αυτό το θέμα» ανέφερε ο Κώστας Μπακογιάννης σχολιάζοντας εμμέσως την αποχώρηση της παράταξης » Ανοιχτή Πόλη».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου