Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Βούλτεψη: Οφείλουμε να λάβουμε μέτρα - Σε ποια χώρα δεν είναι παράνομη η παραβίαση συνόρων;

Βούλτεψη: Οφείλουμε να λάβουμε μέτρα - Σε ποια χώρα δεν είναι παράνομη η παραβίαση συνόρων;

Τους τόνους σήκωσε μιλώντας από το βήμα της Βουλής επί του μεταναστευτικού νομοσχεδίου, η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη υπογραμμίζοντας πως «μεταναστευτική πολιτική μόνο με αφίξεις δεν γίνεται», ενώ τόνιζε πως «η μεταναστευτική πολιτική έχει και απελάσεις, και έως η ΕΕ να αποφασίσει επιτέλους να φτιάξει κοινό σύστημα ασύλου και απελάσεων, εμείς οφείλουμε να λαμβάνουμε τα μέτρα μας».

Επιπλέον, όπως επισήμανε, «η μεταναστευτική πολιτική περιλαμβάνει και το μέτρο της κράτησης. Σε ποια χώρα η παραβίαση των συνόρων δεν είναι παράνομη πράξη; Οι νόμοι, πρόσθεσε, υπάρχουν για να εφαρμόζονται. Δεν μπορεί να αποτελούν από μόνοι τους γενικά προσκλητήρια. Πρέπει να στέλνουν μηνύματα αποτροπής», τόνισε.

Κλείνοντας την ομιλία της είπε ότι «πρέπει να γίνει ξεκάθαρο σε όλους: Στη χώρα μπορούν να μένουν όσοι πρέπει να μένουν. Για τους άλλους, θα εφαρμόζονται οι νόμοι, όπως αυτός που καλούμεθα σήμερα να ψηφίσουμε στο Κοινοβούλιο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου