Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Βιασμός 12χρονης: Το ΠΑΣΟΚ διέγραψε μέλος του που είχε επικοινωνήσει με την ανήλικη

pasok_grafeias 

Το μέλος του κόμματος που διεγράφη δραστηριοποιείται στη Ρόδο

Στη διαγραφή μέλος του, που φέρεται να είχε επικοινωνήσει μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής Blindchat με τη 12χρονη στον Κολωνό, προχώρησε το ΠΑΣΟΚ.

Αυτό δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

«Δεν έχουμε κανένα επίσημο στοιχείο από την αστυνομία και την έρευνα που γίνεται. Υπήρχαν κάποιες πληροφορείς, που όπως μπορέσαμε διερευνήσαμε. Είναι ήδη εκτός κόμματος. Η υπόθεση αυτή πρέπει να καθαρίσει», είπε ο γραμματέας του κόμματος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το μέλος του κόμματος που διεγράφη, διαμένει στη Ρόδο και ήταν μέλος της δημοτικής οργάνωσης του κόμματος στο νησί. Όταν η Χαριλάου Τρικούπη ενημερώθηκε για την φερόμενη εμπλοκή του, τον έθεσε εκτός κόμματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου