Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Αγωγή Γρηγόρη Δημητριάδη: Εφ.Συν και Reporters United κρύφτηκαν πίσω από το κώλυμα των δικηγόρων τους

 

Για τον Γενάρη του 2024(!) ανέβαλε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών τη δίκη για την αγωγή που έχει καταθέσει ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης για συκοφαντικά, όπως τα χαρακτηρίζει, δημοσίευματα της 03/06/2202 (Εφ.Συν και Reporters Unite) με τίτλο: “Ο μεγάλος ανηψιός και ο μεγάλος αδελφός”, καθώς και τα tweets του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη που δημοσιεύτηκαν την ίδια ημέρα.

Η δίκη για την  αγωγή που έχει κατατεθεί από τον Γρ. Δημητριάδη σε βάρος της Εφημερίδας των Συντακτών, των Reporters United και του δημοσιογράφου Θάνου Κουκάκη είχε προσδιοριστεί να γίνει σήμερα αλλά αναβλήθηκε διότι οι:
Εφημερίδα Συντακτών (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ)
Νικόλαος Βουλέλης
Σωτήριος Μανιάτης
Γεώργιος Πετρόπουλος
Θεόδωρος Χονδρόγιαννος
Νικόλαος Λεόντοπουλος
Reporters United ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ζήτησαν αναβολή λόγω κωλύματος των δικηγόρων τους.

Απών ήταν ο Θ. Κουκακης.

Ο ενάγων μέσω των πληρεξούσιων του δικηγόρων δήλωσε ότι επιθυμεί την πρόοδο της δίκης, αλλά το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα των εναγόμενων και ανέβαλε την υπόθεση για την 25/1/2024!

Ο πληρεξούσιος του ενάγοντος ζήτησε τη συντομότερη δυνατή δικάσιμο, πλην όμως το δικαστήριο ενημέρωσε τους πληρεξούσιους ότι η συντομότερη δικάσιμος είναι για το έτος 2024!

Αλήθεια, είναι φυσιολογικό και ανεκτό να εκδικαστεί το 2024(!) η αγωγή του Γρ. Δημητριάδη, ο οποίος ζητά από την δικαιοσύνη να βρει το δίκιο του;

Είναι φυσιολογικό και ανεκτό για το το δικαιϊκό μας σύστημα, ο μηνυτής να θεωρεί ότι  τον σπίλωσαν Εφ.Συν, Reporters United και Θ. Κουκάκης, (με συκοφαντικά δημοσιεύματα και αναπαραγωγές), να θέλει να εκδικαστεί η αγωγή του, αλλά την ώρα της δίκης οι συντάκτες να επιλέγουν, δια του κωλύματος των δικηγόρων τους, να κρυφτούν;

Πηγή: tomanifesto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου