Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και γένι

Ο καταδικασμενος συκοφαντης και προπαγανδιστικο όργανο του Τσιπρα ο Κώστας Βαξεβανης, ανέβασε μία λίστα με ονόματα που δήθεν παρακολουθουσε ο Μητσοτάκης. Τον κάλεσε ο εισαγγελέας να δώσει τα στοιχεία που έχει και έδωσε αέρα κοπανιστό. Το μόνο που αποσκοπεί μ αυτήν την "αποκάλυψη" μέχρι να γίνει η οποιαδήποτε δικαστική διαδικασία και να αποδειχθεί η αλήθεια είναι να αιωρείται αυτό μέχρι τις εκλογές, μετά θα ζητήσει συγγνώμη, θα κλαίει στα δικαστήρια όπως έκανε στο παρελθόν , θα πληρώσει πρόστιμα και ευελπιστούμε και φυλακή. Είναι η γνωστή γκεμπελικη τακτική, άλλωστε ο Κώτσος εφαρμόζει στο έπακρο τις τακτικές του μέντορα του Γιόζεφ Γκεμπελς.
Το έχει κάνει και στο παρελθόν
¶Το 2014 καταδικαστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση και χρηματική αποζημίωση 10.000 της Μονής Βατοπεδίου
¶Το 2015 καταδικαστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση του Ανδρέα Βγενοπουλου σε ποινή φυλάκισης 26 μηνών
¶ Το 2016 καταδικαστηκε σε 1 χρόνο φυλάκισης για συκοφαντική δυσφήμιση του Χρήστου Μαρκογιαννακη
¶Το 2017 καταδικαστηκε σε 8 μήνες με τριετή αναστολή για συκοφαντική δυσφήμιση της Λίνας Νικολακοπουλου συζύγου του Γιάννη Στουρναρα διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας.
¶Το 2018 καταδικαστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση του Αδωνι Γεωργιάδη.
¶Το 2020 καταδικαστηκε σε 5 μήνες φυλάκιση για συκοφαντική δυσφήμιση του Αντώνη Σαμαρά.
¶Τον ορυμαγδο "αποκαλύψεων" για την υπόθεση Novartis που για όλες τις περιπτώσεις πολιτικών μετά από 2 χρόνια ερευνών δεν βρέθηκε ούτε μία ένδειξη για οτιδήποτε μεμπτό και όλες οι υποθέσεις πήγαν στο αρχείο οριστικά.
Ο Βαξεβανης δεν δίστασε να χτυπήσει ούτε συντρόφους που τόλμησαν να διαφοροποιηθουν απ τον Τσιπρα, δεν φοβάται το οικονομικό κόστος μιας δικαστικής απόφασης που είναι κατά του, είναι βέβαιο ότι στηρίζεται γι αυτό απ τον ίδιο τον Τσιπρα, είναι η φωνή του ξεκάθαρα γιατί δεν μπορεί ένας εκδότης μιας εφημερίδας που πουλάει 1000 φύλλα να επιβιώνει τόσα χρόνια μετά από τόσες καταδικαστικες αποφάσεις, θεωρώ ότι και εκεί πρέπει να εστιάσουν οι δικαστικές αρχές.
Κωτσο καλή δύναμη σου εύχομαι και να είσαι σίγουρος όταν θα περάσεις το κατώφλι της φυλακής θα στήσουμε ένα τρικούβερτο γλέντι για την νίκη της Δημοκρατίας απέναντι στην "ανεξάρτητη" δημοσιογραφια που εκπροσωπείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου