Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

 Φαίνεται ότι το «θαύμα» των Χριστουγέννων ήρθε έναν μήνα νωρίτερα στην Ελευσίνα, καθώς προτού καλά καλά τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο της Κυβέρνησης για την εξυγίανση των Ναυπηγείων από την ΟΝΕΧ Shipyards, κατέφτασε κιόλας ο πρώτος πελάτης!

⚓Σήμερα λοιπόν, μαζί με τον πρωτεργάτη αυτής της τεράστιας -για τα ελληνικά δεδομένα- επιτυχίας, τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης - Adonis Georgiadis, τον Δήμαρχο Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου, τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ONEX Πάνο Ξενοκώστα, επισκεφθήκαμε τα Ναυπηγεία που υποδέχθηκαν το πρώτο εμπορικό πλοίο προς επισκευή, που ανήκει στον στόλο του Έλληνα εφοπλιστή κ. Πέτρου Παππά.

👉Πριν από λίγο καιρό, λέγαμε ότι η ζωή επιστρέφει στα Ναυπηγεία και κάποιοι ήταν δύσπιστοι. Ακόμη και όταν ψηφίστηκε το σχέδιο εξυγίανσης εξακολουθούσαν να είναι δύσπιστοι. Σήμερα, που ξεκινά η λειτουργία και οι εργαζόμενοι πιάνουν δουλειά, όλοι αντιλαμβάνονται πλέον ότι αυτή η κυβέρνηση της @ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και του Kyriakos Mitsotakis κάνει πράξη αυτά που υπόσχεται.

👉Πέρα και πάνω όμως από αυτό, σήμερα αποδεικνύουμε ότι με βούληση, με αποφασιστικότητα, με σχέδιο και πάνω απ’ όλα με συντονισμένη και σκληρή δουλειά, μπορούμε πράγματι να κάνουμε θαύματα!

👉Θαύματα που τα βλέπουμε στα μάτια των εργαζόμενων που φέτος, μετά από πολλά χρόνια θα λάβουν δώρο Χριστουγέννων και μισθό, που θα τον έχουν δουλέψει!

👉Συνεχίζουμε, με ορμή και με όρεξη για να κάνουμε το θαύμα της ανάπτυξης και να δώσουμε ξανά ζωή στη Δυτική Αττική.

#ΖωήΣταΔυτικά #ΖωήΣτηνΕλευσίνα #ΖωήΣταΝαυπηγεία #θαύμα #ανάπτυξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου