Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Αστυνομική επιχείρηση σε αποθήκη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου: Βρέθηκαν μολότοφ, στειλιάρια και βαριοπούλες - Βίντεο

Από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριακών στοιχείων, πραγματοποιήθηκε απογευματινές ώρες σήμερα, Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022, αστυνομική επιχείρηση σε αποθήκη εργαστηρίου του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στου Ζωγράφου.

Από την έρευνα στον συγκεκριμένο χώρο συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
8 βόμβες μολότοφ,
17 αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί,
8 ξύλινα στειλιάρια,
8 σιδερολοστοί,
3 βαριοπούλες,
2 σφυριά,
Κλείσιμο
2 σκεπάρνια,
4 πριόνια,
μπιτόνι,
φλόγιστρο και
γωνιακός τροχός.
Σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, ενώ τα κατασχεμένα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου