Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Ενοικιαστής” του Predator Τούρκος πράκτορας! Υπηρετούσε στην Πρεσβεία και παρακολουθούσε “γκιουλενιστές” στην Ελλάδα.



Οι 6 επιχειρήσεις – στόχος. Ο εστιάτορας, το μεσιτικό γραφείο και ο ενοικιαστής αυτοκινήτων.

Του Άρη Σπίνου

Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του Internet ένα αποκαλυπτικό έγγραφο. Τα στόματα έχουν ανοίξει. Μια άκρως μυστική επιχείρηση συλλογής πληροφοριών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με στόχο τον εντοπισμό «γκιουλενιστών» φέρεται να διεξήγαγε αξιωματικός της τουρκικής αστυνομίας αποσπασθείς στην τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η ιστοσελίδα Nordic Monitor, επικαλούμενη απόρρητο έγγραφο της τουρκικής κυβέρνησης το οποίο και δημοσιεύει.

Στο δημοσίευμα του Nordic Monitor, αποκαλύπτεται απόρρητο έγγραφο το οποίο έστειλε η Γενική Διεύθυνση Ασφαλείας της Τουρκίας (Emniyet) στις 2/9/2020 με παραλήπτες τουλάχιστον δώδεκα τουρκικά αστυνομικά τμήματα ώστε να τους διαβιβάσει πληροφορίες και στοιχεία που συγκέντρωσε ο τούρκος αστυνομικός, από παρακολουθήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.



Όπως αναφέρει πάντα το ίδιο δημοσίευμα, ο Τούρκος αστυνομικός ήταν αποσπασμένος στην τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα και κατασκόπευε τουλάχιστον έξι επιχειρήσεις και 13 άτομα ενδιαφέροντος σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μεταξύ των οποίων ένα εστιατόριο, μια αγορά λιανικής, ένα μεσιτικό γραφείο και ένα πρακτορείο ενοικίασης αυτοκινήτων. Μέχρι στιγμής η Ελληνική κυβέρνηση δεν έχει κάνει το παραμικρό σχόλιο. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 οι παρακολουθήσεις γινόντουσαν με το λογισμικό predator το οποίο είχε ενοικιάσει τις υπηρεσίας του ο Τούρκος Αξιωματικός.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου