Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

 

Οι πρωτοι σκηνοθέτησαν την σκευωρία Novartis. Αποτέλεσμα όλοι οι κατηγορούμενοι αθώοι. Οι σκευωροί στο ειδικό δικαστήριο και οι ηθικοί αυτουργοί .... Έξω συνεχίζουν τις σκευωρίες.
Στη δεύτερη ο Μπαξεβάνης σκευωρός σε καλύτερα οργανωμένη και ...... πιο πιασάρικη υπόθεση, παριστάνοντας τον στυλοβάτη και υπερασπιστή της Δημοκρατίας και της ηθικής συνοδευόμενος στον Άρειο Πάγο από τον δικηγόρο του Σύριζα. Για να δούμε λίγα από τον βίο τους:
ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ
- Αμέτρητες καταδίκες με ποινές φυλάκισης ....με αναστολή και μεγάλες χρηματικές αποζημιώσεις στα θύματα για Fake news, δυσφημίσεις προσώπων, από μηνύσεις Μαρέβας Μητσοτάκη, Γεωργιάδη, Αντώνη Σαμαρά, Αθανασίου, Βγενόπουλου, συζύγου Στουρνάρα, Μπογδάνου in gr και πολλών άλλων. Οι δίκες σε δεύτερο βαθμό θα δικαστούν ....το 2050 (χαιρετίσματα στη δικαιοσύνη ....πόσες ποινές με αναστολή.... θα παραγραφούν)
- Αντιπρόσωπος Ρώσου ολιγάρχη για την δημιουργία τηλεοπτικού σταθμού Ρωσικών συμφερόντων στην Ελλάδα με την διάθεση 10 εκ. Ευρώ
- Παραλήπτης των τριών εκ. Ε που είχε διαθέσει ξένη εταιρεία στο Καλογρίτσα και με την μεσολάβηση του Ν. Παππά ....δόθηκαν τελικά στο ντοκουμέντο.
ΜΑΤΖΟΥΡΆΝΗΣ
- Ήρωας του αντιδικτατορικού αγώνα ως φοιτητής και νεαρός δικηγόρος, διέφυγε στη Δ. Γερμανία τον Μάη του 1974 με την .....βοήθεια του Τζουμάκα.
- Με την μεταπολίτευση επέστρεψε, διετέλεσε ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ, σύμβουλος του Α. Παπανδρέου και Γ.Γ του υπουργικού συμβουλίου μετά το 1981.
-Αναμειγμενος στο σκάνδαλο Κοσκωτά τιμωρήθηκε με φυλάκιση 18 μηνών αλλά ....στο εφετείο αθωώθηκε.
- Στο όνομά κατατέθηκαν στην Ελβετία, ως ενδιάμεσο, τα δύο εκ Δρχ που δόθηκαν στο Κουτσόγιωργα μίζα, για την ψήφιση του περίφημου Κουτσονόμου. Με τον αιφνίδιο; θάνατο του Κουτσόγιωργα στο βήμα της Βουλής, τον εγκατέλειψε δηλώνοντας ότι ήταν πράγματι μίζα για τον Κουτσονόμο.
Υπερασπιστής των κατηγορουμένων του ΠΑΣΟΚ για τα εξοπλιστικά και ....των δολοφόνων της 17 Νοέμβρη.
Μόλις το ΠΑΣΟΚ κατέρρευσε μετακόμισε στο Σύριζα όπου εξελέγη μέλος της Κ.Ε, ανέλαβε υπεύθυνος δικαιοσύνης του κόμματος και ......δικηγόρος του Μπαξεβάνη σε όλες τις δίκες του. Είχε αναμειχθεί στις τηλεοπτικές άδειες ως άνθρωπος του Νίκου Παππά. Υπερασπίζεται την κ. Τουλουπάκη στο ειδικό δικαστήριο
Αυτοί οι άνθρωποι υπερασπίζονται την Δημοκρατία και την ηθική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου