Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Εξάρχεια: Παραμονές Πολυτεχνείου βρήκαν «οπλοστάσιο» με πέτρες και υλικά για μολότοφ

Σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 100 φιάλες αλκοολούχων ποτών σε κιβώτια, πέτρες και λοιπά οικοδομικά υλικά

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στα Εξάρχεια κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν -μεταξύ άλλων- 100 φιάλες αλκοολούχων ποτών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η επιχείρηση διενεργήθηκε κατα τις πρωινές ώρες σήμερα, Τρίτη 15 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριακών δεδομένων από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον συγκεκριμένο εγκαταλελειμμένο χώρο συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 100 φιάλες αλκοολούχων ποτών σε κιβώτια, πέτρες και λοιπά οικοδομικά υλικά.

Πιθανότατα οι φιάλες αυτές θα χρησιμοποιούνταν για την κατασκευή μολότοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου