Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

ΑΝ ΕΙΧΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΑΓΕ "ΑΦΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ;"😝😝Η Εισαγγελέας του ΑΠ καλεί τον Μαρινάκη να αποδείξει τις καταγγελίες του

 [Να ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ ότι κάποια εγκληματική οργάνωση διαφορετική από τη δικιά σου δε σε αφήνει να σαρώσεις κι απ' την άλλη να ετοιμάζεσαι να σουτάρεις τον προπονητή μόνο τα ΓΙΔΙΑ δεν προβληματίζζει για το πόση βάση έχουν τα ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ-ΚΑΡΑΠΑΠΠΑ

ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ: ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΕ ΡΕΤΣΟΥΣ Κ.ΛΠ. ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ...]

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κάλεσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη ώστε να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με τα όσα κατήγγειλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο, με ανακοίνωσή της μετά τον αγώνα με τον Βόλο.

Η ανακοίνωση από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου

«Κατόπιν της από 3-12-2023 ανακοίνωσης-καταγγελίας της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κα Γεωργία Αδειλίνη, κάλεσε τον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη Πρόεδρο της Π.Α.Ε. την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023, προκειμένου να ενημερώσει σχετικά την ίδια και τον Αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου που ασκεί εποπτεία στο έργο των υπευθύνων για τον αθλητισμό εισαγγελέων, κ. Γεώργιο Οικονόμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου