Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης αφιερώνει «τραγούδι» στη Νέα Αριστερά: «Ν.Αρι. Ν.Αρι. να πατώσετε μακάρι»

Λίγες ώρες μετά τη σύσταση κοινοβουλευτικής ομάδας από τους «11» με το όνομα «Νέα Αριστερά», το twitter έχει ξεσαλώσει, με τον στιχουργό και υποστηρικτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Μωραΐτη να γράφει ένα σατιρικό τετράστιχο, «έτσι, για το καλό...», όπως είπε.

Ο Νίκος Μωραΐτης, ο οποίος είναι από αυτούς που υποστήριξαν από την πρώτη στιγμή τον Στέφανο Κασσελάκη και έχει εκφραστεί πολλές φορές κατά της ομάδας Αχτσιόγλου και της Ομπρέλας, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το νέο όνομα στο οποίο κατέληξαν οι «11» για την κοινοβουλευτική τους ομάδα, «Νέα Αριστερά».

«Είπα δε θα ξανασχοληθώ.
Άντε, μόνο ένα τραγουδάκι για το καλό…
Ν.Αρι. Ν.Αρι. Ν.Αρι. Ν.Αρι.
του συστήματος καμάρι
του συστήματος καμάρι
να πατώσετε μακάρι»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου