Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΟΙΟ
Αναμένουμε επίσημη τοποθέτηση από την κυβέρνηση για το επεισόδιο με το Τουρκικό πλοίο, για το οποίο υπήρχαν σοβαρές πληροφορίες ότι μετέφερε ναρκωτικά και δεν σταμάτησε για έλεγχο παρά τις εντολές του Λιμενικού και τις προειδοποιητικές βολές που ερρίφθησαν.
Ο Τούρκος ΥΠΕΞ βιάστηκε να καλύψει πλήρως το Τουρκικό πλοίο με τις δηλώσεις του και μάλιστα προσπαθεί να εκμεταλλευθεί το γεγονός για να προβάλει τις Τουρκικές αξιώσεις στο Αιγαίο. Επίσης προσπαθεί να προκαταλάβει την εξέλιξη των γεγονότων και την κοινή γνώμη, επιρρίπτοντας ευθύνες στην Ελληνική
πλευρά και ζητώντας μας εξηγήσεις.
Ελπίζουμε η κυβέρνηση να τοποθετηθεί όπως αρμόζει σε κυρίαρχο κράτος το οποίο ενασκεί τις νόμιμες εξουσίες του όταν παραβιάζονται οι νόμοι στην επικράτειά του!!!
Όσον αφορά την αδυναμία του σκάφους του Λιμενικού να σταματήσει δυναμικά το Τουρκικό πλοίο, όσοι γνωρίζουν τα επιχειρησιακά προβλήματα για μία τέτοια ενέργεια (σε διεθνή ύδατα που έχουν ελάχιστο εύρος μεταξύ των χωρικών υδάτων που γειτνιάζουν), θα καταλάβουν ότι δεν είχε τέτοια δυνατότητα χωρίς να κινδυνεύσουν πολλές ανθρώπινες ζωές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου