Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ... ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΧΙΟ...!!! ΣΟΚ...!!! ΑΦΓΑΝΟΣ ΒΙΑΣΕ ΤΟ 11 ΜΗΝΩΝ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ...!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ...


Σοκ και αποτροπιασμός στην Χίο: Αφγανός βίασε το 11 μηνών παιδί του!
Συγκλονισμένες οι υγειονομικές υπηρεσίες του «Σκυλίτσειου» Νοσοκομείου Χίου εξετάζουν από χθες το βράδυ καταγγελία Αφγανής μητέρας ότι ο σύζυγος της επιχείρησε να βιάσει το μόλις 11 μηνών παιδί τους!



Η οικογένεια διαμένει σε δομή εκτός ΒΙΑΛ, και ο κατηγορούμενος πα-τερας φρουρείται σε ειδικό δωμάτιο του Νοσοκομείου από αστυνομικές δυνάμεις, στις οποίες καταγγέλθηκε η αποτρόπαιη υπόθεση.
Νοσοκομειακοί υπάλληλοι υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη οικογένεια έχει απασχολήσει κατά κόρον τις αρχές, με τον πατέρα να εμφανίζει μια κατ’ εξακολούθηση παραβατική συμπεριφορά ακόμα και στα μέλη της οικογένειας του.
Το συμβάν επιβεβαιώνει και η Αστυνομική Διεύθυνση Χίου, η οποία αναμένεται να δώσει λεπτομέρειες μετά την εξέταση αππο τον ιατροδικαστή.
Πηγή: politischios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου