Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Συνελήφθησαν -για πόσο;- 4 κουκουλοΦΛΩΡΟΙ από την κατάληψη στα Εξάρχεια

Συνελήφθησαν 4 άτομα από την κατάληψη στα Εξάρχεια
Τέσσερις συλλήψεις έγιναν, συνολικά, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές,  κατά τη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Εξάρχεια, για την εκκένωση κτιρίου που τελούσε υπό κατάληψη στην οδό Καλλιδρομίου. .. Σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένα άτομο που έχει κατηγορηθεί για συνεργασία με την τρομοκρατική οργάνωση "Πυρήνες της φωτιάς".   Στην επιχείρηση συμμετείχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, από άνδρες των ΜΑΤ, της ΟΠΚΕ και της Άμεσης Δράσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου