Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Ο πρώην διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ διαψεύδει Πολάκη: Ηταν εξωτερικοί συνεργάτες οι 23, δεν προσελήφθησαν

Μετά πολλές προσκλήσεις αρκετών ημερών - και αφού απειλήθηκε με βίαιη προσαγωγή - ο πρώην διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ προσήλθε σήμερα στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής και έδωσε κατάθεση για αρκετές ώρες.
Ο πρώην διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ Θόδωρος Παπαδημητρίου αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που έχει απευθύνει κατά καιρούς εναντίον του ο Παύλος Πολάκης όσον αφορά τα 23 άτομα που συνεργάστηκαν με το ΚΕΕΛΠΝΟ και που ο Αναπληρωτής υπουργός υγείας αναφέρει ότι προσελήφθησαν κατόπιν παρέμβασης του πολιτικού γραφείου του Αδωνι Γεωργιάδη.
Στην πολύωρη κατάθεση του ο κ. Παπαδημητρίου ανέφερε ότι τα 23 άτομα ήταν εξωτερικοί συνεργάτες και όχι μόνιμοι υπάλληλοι.
«Δεν είχαν υπαλληλική σχέση και ως εξωτερικοί συνεργάτες πληρώνονταν από χορηγικά προγράμματα. Αυτό συμβαίνει και σήμερα» ανέφερε.

Οσον αφορά δε, την περίφημη σύμβαση του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη ο κ. Παπαδημητρίου την χαρακτήρισε πλάστη «Ουδέποτε ο κ. Μπεσκένης εργάστηκε στο ΚΕΕΛΠΝΟ και αποζημιώθηκε», είπε.

Στην έναρξη της σημερινής συνεδρίασης τέθηκε το θέμα του ηχητικού υλικού που είναι στη δικογραφία και παρουσιάζει τον κ. Παπαδημητρίου να συνομιλεί για προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ με τον διευθυντή του γραφείου του Άδωνι Γεωργιάδη, όταν εκείνος ήταν υπουργός Υγείας.

Το cd αποφασίστηκε να σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. Ο ίδιος ο κ. Παπαδημητρίου, δεν αρνήθηκε ότι ακούγεται η φωνή του, υποστηρίζοντας ωστόσο, πως έχει παραποιηθεί και πως είναι προϊόν μοντάζ και συρραφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου