Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Ένας νεκρός μετανάστης σε συμπλοκές μεταξύ Αφγανών και Πακιστανών στη Μυτιλήνη

Ένας νεκρός μετανάστης σε συμπλοκές μεταξύ Αφγανών και Πακιστανών στη Μυτιλήνη
Στο αίμα βάφτηκε πριν από λίγη ώρα το χωριό των Παμφίλων της Λέσβου, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Lesvospost, υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ δυο συμμοριών αλλοδαπών, στην πλειοψηφία τους Αφγανοί και Πακιστανοί, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα έναν νεκρό που έχασε την ζωή του από μαχαίρι, ενώ οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο και για αρκετούς ακόμη μαχαιρωμένους που έχουν τραυματιστεί.
Στην περιοχή βρίσκονται αυτή την ώρα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που προχωρούν σε συλλήψεις, ενώ όπως είναι φυσικό όλο το χωριό βρίσκεται στο πόδι με τους κατοίκους να είναι αναστατωμένοι, καθώς τα επεισόδια σημειώθηκαν σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του χωριού και μπροστά σε ντόπιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου